Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A mai nap alkalmas arra, hogy mindent véglegesíts, a benned rejlő bizonytalanságokat leküzdd és döntést hozz, merre szeretnél továbbmenni. Kicsit maradj egyedül, hogy mindent racionálisan végig tudj gondolni, mert most hosszú távra szóló döntéseket kell meghoznod, amiket csak olyanformán lehet végiggondolni, ha a többiek békén hagynak. Hidd el, sokkal könnyebb leszel, ha bizonyos terhektől mihamarabb megszabadulsz!

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ma leszállt a rózsaszín köd, egész nap nem tudsz kiverni valakit a fejedből, akihez gyengéd szálak fűznek. Emiatt hajlamos vagy hanyagolni minden kötelezettségedet, ami már másoknak is feltűnik. Szép dolog a szerelem, de fontos, hogy azokra a dolgokra is figyelj, amelyeket nem szabad elhanyagolni! Akkor majd ráérsz átadni magad az érzéseidnek, amikor minden mással végeztél, persze csak ha semmiképp nem tud párhuzamosan működni a szíved és az eszed!

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A körülötted élők nem értenek egyet veled egy vitás kérdésben, de neked kell a pontot kitenni a mondat végére. Mivel azonban félnek, hogy rossz döntést hozol, megpróbálják mindenáron megváltoztatni a véleményedet. Te ne foglalkozz senkivel, ne hagyd magad befolyásolni, mert az a jó irány, amerre elindultál. Igyekezz ezt a körülötted lévőknek is egyértelművé tenni!

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Bár alapvetően nyitott embernek tartott magad, és a véleményedet minden körülmények között nyíltan vállalod, de most egy olyan személlyel osztod meg a legféltettebb titkodat, akiben nem bízhatsz meg maradéktalanul. Vigyázz, kinek és mit mondasz, mert nagyon könnyen ráfázhatsz a túlzott őszinteségre! Járj mindig nyitott szemmel, mert nem minden arany, ami fénylik.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Itt az idő, hogy felvedd a kesztyűt és ringbe szállj azok ellen, akik rosszakat beszélnek a hátad mögött! Légy őszinte, mondd el nekik szemtől-szemben a véleményedet, ha már nekik nem sikerült! Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha mindenkivel sikerül tiszta vizet önteni a pohárba! Mindig az egyenes út az egyszerűbb, mutass példát a veled szemben állóknak!

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Az a fajta ember vagy, aki szeret előre tervezni, mindent kiszámítani. Aki még a nyaralást is percre pontosan eltervezi, és meghatározza, mikor és melyik múzeumot látogatja meg, ahelyett, hogy a napon feküdne a tengerparton. Nem biztos azonban, hogy jó az, ha ilyen görcsösséggel ragaszkodsz a programhoz, sokkal hasznosabb, ha időnként elengeded magad és sodródsz az árral. Ha tudsz úszni, nyugodt szívvel ugorj fejest a vízbe, nem fogsz megfulladni.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már-már a föld felett jársz. Esetleg, ha kicsit lejjebb ereszkedsz, látni fogod a körülményeket, azt, hogy min érdemes változtatni, mi az, ami még nem állt össze. Jelen pillanatban vannak, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit elszédített. Igyekezz minél őszintébb lenni, és maradj önmagad!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ihletet kapsz, van egy jó ötleted, bontakoztasd ki tehát a kreativitásodat, mert ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, mert most minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a tervedet, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és helyetted learatni a babérokat.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Olyasfajta lehetőség adódik, amely a „soha vissza nem térő” kategóriából való, és elég nagy kalandnak ígérkezik ahhoz, hogy ne szalaszd el. Ragadd meg az alkalmat, mert ki tudja, mikor talál meg ismét egy ilyen lehetőség! Most bebizonyíthatod, miben vagy tehetséges, kitűnhetsz végre a tömegből! Büszke lehetsz magadra, ne szalaszd el ezt az esélyt, mert könnyen elképzelhető, hogy erre nem lesz több példa!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Végre megtalálod azt a személyt, akivel közös az érdeklődési körötök, együtt tudtok olyan programot csinálni, amit mindketten élveztek. Érdemes hosszú távon közös célokban és tervekben gondolkodnotok, hisz úgy tűnik, jól olajozott csapat lesztek. Együtt sikerre vihettek valamit, ami neked eddig senki mással nem sikerült! Ha az illető is benne van a dologban, ne tétlenkedjetek!

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Egy ember toppan az életedbe, aki iránt neked is érdemes nyitottnak lenni, mert olyan ismeretségre tehetsz szert, ami hosszú távon jó lehet neked. Légy befogadó, barátkozz, mert előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem kell persze ajtóstól a házba rohanni, ésszel és okosan keverd a kártyáidat, mert ha nagyon rámenős és őszinte vagy, elijesztheted az első pillanatban az illetőt és akkor a kapcsolat eleve el lesz rendelve.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Sietteted a folyamatban lévő ügyeidet, mert a türelmed eléggé fogytán van ahhoz, hogy higgadtan járj a dolgok végére. Nem biztos azonban, hogy érdemes fejjel a falnak futva áttörni minden olyan gátat, ami a jelen pillanatban még akadályoz. Okosan és logikusan gondold végig, melyik lábad tedd előre, mert könnyen hasra eshetsz a nagy sietségben! Senki nem hajt ostorral, nem kell semmit elkapkodni.

Még több horoszkóp