Amikor az időjós csütörtököt mond

2017. március. 23 3:30

Ma van a meteorológia világnapja, ezért megmutatjuk a legszórakoztatóbb videókat ami valaha időjárásjelentés közben készült.

Az időjárás-előrejelzés nem kimondottan humoros műfaj, de a meteorológusok is elég vicces szituációkba tudnak kerülni a képernyőn, ami képes megtörni a monton, kiszámítható szerepléseket.

Ő például retteg a pókoktól akkor is ha az nincs még a stúdió közelében sem. A hálóját szövögető jószág csak oda tévedt egy élő webkamera lencséjére, de a hölgyet már ettől is leverte a víz:

 

Ő már közelebb került a tűzhöz – szintén “póktámadás” – és nem mondhatni, hogy férfias higgadtsággal kezelné a helyzetet.

 

Itt talán a hajnali adás okozott kihívást. A zakóban felejtett vállfa a félálomban készülődésre utalhat.

 

Ez történik, ha a tévés kollégák egymást szivatják élő adásban: majdem képernyőre került egy feltartott középső ujj, amikor a felvezetőben azon élcelődött meteorológus kollégájával a műsorvezető, hogy “a mindig 100%-osan pontos és megbízható kolléga következik”.

 

A BBC-nél viszonylag ritkán hibáznak nagyot, de ha igen arról legalább ilyen kiváló összeállítást készítenek.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg. Ezért tartózkodjanak a legmelegebb órákban hűvös helyen és fogyasszanak könnyű ételeket. Az elmúlt évekhez képest eddig csapadékosabb és melegebb nyár kedvezett a parlagfű növekedésének. A parlagfű pollenszemei már több helyen megjelentek a levegőben.

A légnyomás nem változik.