Kellemes nyári idő lesz a Sziget második felében

2017. augusztus. 13 13:54

Az idei Sziget Fesztivál résztvevőinek nem sok panasza lehet az időjárásra, hiszen a hétvégi szeles, felhős időt leszámítva hamisítatlan nyári időben élvezhetik a programokat.

hétfő, 08.14.

Napos idő várható, csak kevés gomolyfelhő lesz az égen. Csapadék nem lesz. Mérsékelt marad az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 fok körül valószínű.

 

kedd, 08.15.

Sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 fok körül alakul.

 

szerda, 08.16.

A kevés fátyolfelhő mellett sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. Mérsékelt marad a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 fok körül alakul.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg. Ezért tartózkodjanak a legmelegebb órákban hűvös helyen és fogyasszanak könnyű ételeket. Az elmúlt évekhez képest eddig csapadékosabb és melegebb nyár kedvezett a parlagfű növekedésének. A parlagfű pollenszemei már több helyen megjelentek a levegőben.

A légnyomás nem változik.