Kellemes nyári idő lesz a Sziget második felében

2017. augusztus. 13 13:54

Az idei Sziget Fesztivál résztvevőinek nem sok panasza lehet az időjárásra, hiszen a hétvégi szeles, felhős időt leszámítva hamisítatlan nyári időben élvezhetik a programokat.

hétfő, 08.14.

Napos idő várható, csak kevés gomolyfelhő lesz az égen. Csapadék nem lesz. Mérsékelt marad az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 fok körül valószínű.

 

kedd, 08.15.

Sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 fok körül alakul.

 

szerda, 08.16.

A kevés fátyolfelhő mellett sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. Mérsékelt marad a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 fok körül alakul.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Fronthatás továbbra sincs és egészen hétfőig nem kell időjárás változásra számítani. Jelenleg az átlagosnál enyhébb az idő. A sok napsütés kedvez a D-vitamin kiválasztásnak, ami erősíti az immunrendszerünket és a csontjainkat. Ma már azonban lesznek tartósan ködös tájak, ahol nem, vagy csak később süt ki a nap. Érdemes kihasználni a jó időt kikapcsolódásra, feltöltődésre, ha az ideje engedi. Jövő héten ugyanis már kevésbé lesz kellemes az idő. A komfortérzetünket nem csökkenti a felhőzet.
A légnyomás nem változik