Mutatjuk, milyen idő várható a Szigeten

2018. augusztus. 08 17:43

Az elmúlt években többször viharok zavarták meg a fesztivál műsorait, idén az időjárás kegyes lesz a kilátogatókhoz. Jelentősebb csapadékra csak a fesztivál utolsó napján van esély.

08.08, szerda

Derült idő várható, csak kevés fátyolfelhő lehet az égen. Csapadék nem lesz. Időnként megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 33 fok körül valószínű.

08.09, csütörtök

A sok napsütés mellett csak kevés fátyol-, illetve gomolyfelhő várható. Csapadék nem várható. A délkeleti szél többször megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 34 fok körül valószínű.

 

08.10, péntek

Nagyrészt derült, napos idő várható, majd az esti órákban időnként már megnövekszik a felhőzet. Késő estétől egy-egy zápor, zivatar nem zárható ki. A déli szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 fok körül alakul.

 

08.11, szombat

A déli órákig többször erősen megnövekszik a felhőzet. Éjszaka és reggel zápor, esetleg rövid ideig tartó zivatar is kialakulhat. Az északi, északnyugati szél megélénkül, olykor megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet délnyugaton 29 fok körül alakul.

 

08.12, vasárnap

Általában derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 fok körül alakul.

 

08.13, hétfő

Általában derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. A délire forduló szél napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 fok körül alakul.

 

08.14, kedd

Többnyire gyengén felhős, napos idő várható csapadék nélkül. A déli szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 fok körül alakul.

 

08.15, szerda

A hajnali óráktól gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Délelőtt már eső, zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. A déli szél északnyugatira fordul és időnként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 fok körül alakul.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Ma sok lesz a felhő a Kárpát-medence felett, ezért a hőség sem lesz annyira tikkasztó és az UV sugárzást is mérsékli a borult idő. A nap második felében fülledtté válik az idő, mert nedvesebb légtömeg érkezik.

A légnyomás csökken.