Nap videója: Embereket fújt arrébb a szél

2017. április. 06 4:30

Ha utálja a szelet, ezután sem fogja megszeretni de legalább boldog lesz, hogy az utcán való átjutás legalább nem kerül komoly erőfeszítésbe miatta.

Veszélyjelzést adtak ki a viharos szél miatt. Ha emiatt bosszankodna ne tegye, mert ez semmi ahhoz képest, hogy néhány éve Norvégiában gyakorlatilag elfújta a szél az utcáról az embereket.

Az Alesund városban élők biztos még sokáig emlékezni fognak erre a napra mert olyan erős volt a szél, hogy  még a hogy a zebrán való átjutás is óriási erőfeszítésbe került, mindenkit a másik irányba akart fújni. Sokaknak rendőrök segítettek átkelni az úton.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Nagy lesz a hőség a hét végéig. Fronthatás addig nem várható. A megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztása nagyon fontos ebben a melegben. Ebben az átmeneti időszakban a pázsitfűfélék virágpora jelenti a legnagyobb terhelést – koncentrációjuk jellemzően a közepes-magas tartományban alakulhat. A csalánfélék pollenkoncentrációja országosan magas, a hársé és a kevésbé jelentős allergének közé tartozó szelídgesztenyéé országosan közepes. Érdemes naptejet használni, mert könnyen le lehet égni az erős UV sugárzás miatt.

A légnyomás nem változik.