augusztus 20.kedd

Napos idő várható, csupán az északi, északnyugati tájak felett lehet kevés fátyol- és gomolyfelhő. Az ország döntő részén nem valószínű csapadék, csak Sopron térségébe sodródhat be késő este esetleg egy-egy zápor vagy zivatar. A délies szelet a nyugati és középső országrészben időnként élénk lökések kísérik. A hőmérséklet délután 31 és 36 fok között alakul. Késő estére 20 és 26 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés

34
32
32
35
34
34
35
33
32
34
34
34
22
24
23
24
25
24

03:44

17:49

6,7

várható max. uv:erős

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A lelkesedésed határtalan kedden is. Minden programra nyitott vagy, mosolyogsz egész nap, amivel nem is okozhatnál nagyobb örömet a többieknek. Nehogy otthon maradj ma, kirándulj, sétálj a pároddal, a családdal, a lényeg, hogy töltsd ma is a lelkedet. Megnézed az esti tűzijátékot is? Most biztosan imádni fogod.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A keddet érdemes a kulináris élvezetekre fordítani. Miért is nézhetnéd meg az ízek utcáját, és kóstolhatnád ma végig az összes finomságot? Nem is találhatnál ki magadnak mára örömtelibb programot. Ráadásul a párod is kifejezetten nyitott most mindenre. Újítsatok. Épp itt az ideje.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Nagyon hatásosan kommunikálsz kedden. Olyan könnyedén érteted meg magadat mindenkivel, amin talán magad is meglepődsz. Nos igen, kedden tényleg játszi könnyedséggel csavarhatsz bárkit az ujjad köré. Azért nem kéne túlzásba vinni, nehogy a párod zokon vegye, netán félreértse a kedvességedet.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ha a szeretteiddel töltöd a hosszú hétvége utolsó napját, ugyanilyen pompás hangulatban kezdődik a háromnapos, rövid munkahét is. Nagyszerűen érzed magadat, örömmel fogadsz bármilyen programjavaslatot. Az egész napos együttlétet szó szerint is bearanyozhatja az esti tűzijáték. Ugye, van kedved hozzá?

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kedden is nagyon bizakodó lehetsz. Olyan ez a nap, mintha csak neked találták volna ki. Valódi ragyogás, valódi ünnepi pompa és hangulat. Ma valóban királynak/királynőnek érezheted magadat. Érdemes végigjárni az összes augusztus 20-i programot a kirakodó vásároktól kezdve az esti tűzijátékig. Nagyszerűen fogod érezni magadat.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A lazaságra kéne törekedned kedden. Ráérsz még a munkán gondolkodni a hét hátralévő részében. Hogy porosak a szekrények? Hidd el, ezt egyedül csak te látod. Ünnepelj, legyél vidám és könnyed. Úgy is tudod, hogy megvárnak az otthoni feladatok. Meg egyébként is bevonhatod majd a családot is a takarításba. De nem ma.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Kedden szabadon dönthetsz. Sőt, ma neked kéne dönteni, és azt tenni, amit a szíved diktál. Hová mennél, mit csinálnál a legszívesebben? A családod, a barátok örömmel fogadják a javaslatokat. Szóval nem kell attól tartanod, hogy leszavaznának. Vedd elő a határozott énedet, és minden úgy lesz, ahogy kigondolod.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Kedden erős vágyat érezhetsz, hogy magadba vonulva tervezgess, rajzolj, a jövőn ábrándozgass. Ha egyedül élsz, valójában meg is teheted. Viszont, a családodnak nagy szüksége van rád ma, ők veled szeretnék tölteni az egész napot. Vedd észre, mennyire szeretnek téged... Kell ennél több?

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Kedden is folytatódik a tegnapi remek hangulatod. Ma nagyszerű ötletek pattannak ki a fejedből, viszont ma még nem tudod megvalósítani ezeket. Írd le a legfontosabb részleteket, de aztán tedd is félre a papírt és a gondolatokat is. Inkább töltsd aktívan a hosszú hétvége utolsó napját. Kirándulj, sétálj, fuss egy nagyot, ettől érzed magadat még jobban.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Te nagyon szereted a hagyományokat. Mi lenne, ha a keddet ennek jegyében töltenéd? Például valódi, hagyományosan készített kenyeret ehetnél, vagy még jobb, ha te magad sütsz valami finomat. Ezzel nemcsak nagyon hasznosan töltöd a hosszú hétvége utolsó napját, de a környezeted is rendkívül hálás lesz neked.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Legyél óvatos, mert könnyen félreértések között találhatod magadat kedden. Szóval, ma ezért is fogalmazz egyértelműen mindegy, hogy beszélgetsz, vagy éppenséggel e-mailekre válaszolsz. Hidd el, nem lenne csöppet sem ínyedre, ha utólag kéne magyarázkodnod.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Augusztus 20-át mindenképpen töltsd társaságban. Vagy a barátokkal, a közvetlen családdal szervezz mára közös programot, vagy látogasd meg a szüleidet. Lényeg, hogy mozdulj ki otthonról. Úgy sem találnád most a helyedet a lakásban. Meg egyébként is bánnád utólag, hogy puszta kényelemből elmulasztottad a legjobb lehetőségeket.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Nincsfronthatás

A fokozódó hőség nagyon megviseli a szervezetet. Főleg a kisgyermekek és az idősebbek vannak kitéve a kánikula egészségügyi kockázatainak. Ma már országszerte elsőfokú hőségriasztás van érvényben. A következő napokban a parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan tovább emelkedik, országszerte jellemzően a nagyon magas tartományban alakul. Magas szintet érhet el többfelé a csalánfélék és a kenderfélék pollenkoncentrációja is.

A légnyomás ingadozik.

rekordok anno

Augusztus 20.

3,1

Putnok

1949

39,5

Kecskemét

2000