április 13.szombat

Többnyire derült vagy fátyolfelhős idő várható, emellett napközben északkeleten gomolyfelhők is képződhetnek. Csapadék nem várható. Napközben többfelé megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet délután 22 és 27, késő este 12, 19 fok között valószínű.

Országos előrejelzés

25
25
25
26
26
27
26
26
24
26
25
24
15
14
17
14
14
14

04:57

18:32

4,5

várható max. uv:mérsékelt

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma nagyon őszintén és pontosan kommunikálsz, ugyanakkor a véleményed mellett is kitartasz. Azért ne felejtsd el meghallgatni a többieket sem, ne vágj senki szavába! A hétvége a pihenésé, nem pedig a vitáké.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Nem akarsz ma otthon maradni. Egyeztess a többiekkel, és szervezzetek valami közös programot. Úgyis rég mozdultatok ki már együtt. Itt az ideje.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma sokkal céltudatosabb leszel. Végre lesz időd végiggondolni, hogyan tovább. Nagyszerű terveid vannak, amiket a nyáron meg is valósíhatsz.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Sok feladat vár rád ma. Hajlamos lehetsz bosszankodni és idegeskedni, pedig nem kell mindent egyedül csinálnod. Kérj segítséget. Nem szégyen néha mástól segítséget kérni, hidd el!

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Jól érzed magad szombaton, szívesen beszélgetsz a többiekkel. Sétálhattok is egy kicsit, ha az idő engedi. Ma végre igazán nyugodt vagy. Nehéz hét volt, rád is fér egy kis lazítás.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Szombaton jó a kedved. Hallgasd végig a többieket, rengeteg dologban előre juthattok együtt. Remek ötleteket adnak majd neked, csak hagyd őket kibontakozni.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ma szavak nélkül is értitek egymást a pároddal. Nagy lehet az összhang köztetek, amit már régóta hiányoltál a kapcsolatotokból. De nemcsak a pároddal, a családdal is megtalálod a közös hangot.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Felejtsd el az internetet, a közösségi oldalakat! A mai nap szóljon a kikapcsolódásról, a családról és a barátokról! Minden más megvár!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Nem biztos, hogy mindenkivel egyezik a véleményed, legalábbis ma. Hogy ne legyen sértődés, hallgass meg mindenkit, nem biztos, hogy neked van igazad. Ez egy tanító szombat lesz!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Félreértés akadhat ma a családodban, de szerencsére elég jól kezeled ezt a helyzetet. Fel a fejjel, minden megfog oldódni, a lényeg a nyílt kommunikáció.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma csak annyi feladatot vállalj, amit teljesíteni is tudsz. Nem kell túlvállalnod magad, ami ma elmarad, az hidd el, megvár téged. Hagyj időt a pihenésre, hiszen rettentő kemény heteid voltak.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Szombaton kicsit szomorú lehetsz. Talán csak a kimerültség jön ki így rajtad. Maradj egy kicsit egyedül, próbálj meg pihenni, majd délután vagy holnap légy a családdal, barátokkal.

Még több horoszkóp

rekordok anno

április 13.

-7,9

Szécsény

1997

27,5

Orosháza

1906