január 27.hétfő

Jobbára borult, párás idő lesz, legfeljebb néhol vékonyodhat el a felhőzet. Estére megszűnik a csapadék. Mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet késő este +2 és -3 fok között valószínű.

Országos előrejelzés

2
1
2
2
1
1
1
2
2
1
1
1
3
1
3
0
1
1

07:15

16:37

0,7

várható max. uv:gyenge

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Semmi kedved a munkához, de mégis muszáj rábírni magadat valahogy. Persze, ha megteheted, hogy csakúgy kiveszel egy napot, és otthon maradsz, nagyon szerencsés vagy. Ha vár a munka, a tanulás, jobb ha mielőbb összeszeded magad. Kávé, tea, finom péksütemény segíthet valamit.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Vártad már, hogy hétfő legyen, mert így ismét a feladatokra, a pénzügyekre koncentrálhatsz. Aztán munka közben a párod jut eszedbe egyre gyakrabban. Valójában sajnálod, hogy nem az előző két nap dolgoztál, és nem ma van vasárnap. Kicsit késő bánat, de este még bepótolhatod, ami hétvégén elmaradt...

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Kicsit érzelmesebb hangulatba kerülsz hétfőn, de épp ennek az érzékenységnek köszönhetően pontosan tudod és érzed, hogy kivel milyen stílusban beszélgethetsz, hogy elérd nála, amit szeretnél. Valójában nagyon is tetszik neked ez az empatikus, megértő hozzáállás. Gyakorold még, hogy később se felejtsd el.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Kedvedre való ez a hétfő. Egyáltalán nem is érted, a többieknek mi a problémája vele. Valójában most nagyon örülnének egy kis érzelmi támogatásnak, amiben te kiváló vagy. Szóval, te lehetsz, aki erőt, energiát tölt a többiekbe. Persze azon se lepőd meg, ha néhányan a te vállalod sírják ki magukat.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kicsit érzelmes és álmos lehet a hangulat a munkahelyeden. Szíved szerint jól megráznád a többieket, hogy ébredjenek fel végre. Okosabb ötlet visszavonulót fújni, és kihasználni a nyugalmat, a csendet. Az energiákat fektesd a munkádba, nagyon sokat haladhatsz ma előre.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Nem biztos, hogy megtalálod mindenkivel a közös hangot hétfőn. Főleg azok bosszantanak, akik nyafognak, kifogásokat keresnek, vagy egyszerűen csak mindenen felhúzzák az orrukat. Fontos, hogy legyél elnéző, és mindenkivel a lehető legkedvesebben kommunikálj. És ne is pufogj magadban!

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Kicsit elvarázsoltnak tűnhetsz hétfőn. Mint aki, valahol egészen máshol jár gondolatban. Könnyen lehet, lesznek többen is, akik meg próbálnak téged visszarángatni a valóságba. Nem bántásból teszik, hanem segíteni próbálnak. Rajtad is múlik, hogyan fogadod a közeledésüket.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Kifejezetten bosszanthatnak a hosszú körmondatokban beszélő emberek, munkatársak. Nem sok türelmet érzel végighallgatni őket. Közben azon kaphatod magadat, hogy te is sokkal körülményesebb vagy, mint általában máskor. Látod, ezért ne ítéld el őket...

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! A család okozhat most némi zavart nálad. Fontos lenne, hogy bármit is kérnek tőled, vagy bármit mondanak a többiek, ne kapd fel a vizet. Igen, bosszantó lehet a viselkedésük, de mégis próbálj a lehető leghiggadtabb maradni. A munkádra sem tudsz figyelni, ha egész nap feszült és ideges vagy.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Számodra ez egy igazán klassz hétfő lehet. Nem is nagyon érted, a többieknek mi a gondjuk a mai nappal. Szerencsésnek érezheted magadat, mert rád a bolygók és fényszögeik nagyon pozitívan hatnak. Most is te lehetsz, aki lelket önt a többiekbe. Lassan már kezdesz hozzászokni ehhez a feladathoz is.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hétfőn lehetnek olyan emberek, akikkel teljesen fölösleges vitatkoznod, mert úgy sem tudod őket meggyőzni az igazadról. Pedig most tényleg igazad is van. Szóval, győzködés helyett inkább hagyd, hadd gondoljanak, amit akarnak. A jelmondat hétfőn: Okos enged, szamár szenved...

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Számodra nem is indulhatna nagyszerűbben ez a hét. Szépnek, kreatívnak, boldognak érzed magad, ami meg is látszik a kisugárzásodon. Talán tele vagy új ötletekkel, tervekkel is. Érdemes följegyezned ezeket, mert ha most nem is, később még megvalósíthatod valamelyiket.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Fronthatással még ma sem kell számolni. Ma is sok lesz a felhő az égen. Ismét növekszik a szennyező anyagok koncentrációja a levegőben. A nedves levegő és a szálló por légzési nehézségeket, asztmatikus panaszokat okozhat.
A sok felhő hangulatot is meghatározza.
A légnyomás csökkenő tendenciát mutat.

rekordok anno

Január 27.

-28,5

Putnok

1942

16,8

Pécs

1936