október 30.péntek

Nyugat felől megvastagszik, megnövekszik a felhőzet, általában erősen felhős illetve borult időre van kilátás, hosszabb időre csak az északkeleti, keleti megyékben süthet ki délutánig a nap. Estig főként a Dunántúl északi és keleti részein, valamint a Duna-Tisza közén lehet gyenge eső. A délnyugatira forduló szél csak néhol élénkül meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között valószínű. Késő estére 7 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés

11
13
12
12
14
15
14
11
13
15
14
13
11
11
11
11
10
11

06:24

16:30

1,7

várható max. uv:gyenge

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Pénteken hajlamos lehetsz a bolhából is elefántot kreálni. Könnyen megbántódsz, s még a máskor apróságoknak tűnő dolgokon is felhúzod az orrod. Semmi sem ér annyit, hogy rossz kedvvel indulj neki a hétvégének. A legokosabb döntés, ha a többiek megjegyzéseit egyszerűen elengeded a füled mellett.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Pénteken egyre idegesebbnek, feszültebbnek érzed magad. Jól működik az intuíciód, mert valóban erőteljes energiák "kavarognak" már ma is a levegőben. S valójában ez még csak a kezdete azoknak a megpróbáltatásoknak, amelyek holnap várnak rád. Próbálj minél nyugodtabb maradni, mert akkor sosem történik baj.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Hálát adhatsz a sorsnak, hogy téged nem érint közvetlenül a pénteki feszült hangulat. Kimaradhatsz mindenből, s jól is teszed, ha most kivételesen nem akarod senki életét sem megoldani. Megteheted, hogy csakis magadra figyelj, és olyan emberek társaságát keresd, akik pozitív energiával töltenek téged.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Pénteken a legjobb lenne, ha valódi pajzsot viselnél magad előtt. Nagyon erőteljes energiák várhatók, ezeket mind érezni fogod. Ez egy újabb próbatétel, még szerencse, hogy nem tart sokáig. Az viszont nagyon jó lenne, ha a pajzsodról mindenféle negatív energia visszapattanna... Ne hagyd, hogy bárki elrontsa a kedvedet.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nagyon sokan útra kelnek pénteken. S ha neked is muszáj autóba ülnöd, vagy bármilyen formában közlekedned, ma legyél különösen körültekintő és figyelmes. Még mindig balesetveszélyt jeleznek a bolygók. Higgadtsággal, kellő nyugalommal és önuralommal mindent kivédhetsz.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Legyél figyelmes pénteken, mert a bolygók veszteség lehetőségét jelzik. Lehet ez anyagi veszteség, de az is előfordulhat, hogy valaki végérvényesen távozik az életedből. A legtöbb, amit tehetsz, hogy jó szívvel intesz neki búcsút. Igazából hálát is érezhetsz, hiszen egyúttal új kapcsolatnak teremt helyet.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nagyon erős lehet a nyomás, amit pénteken érzel. Minden erődet össze kell szedned, ha meg akarod őrizni a nyugalmadat, a türelmedet. Különösen fontos az empátia, a megértés a másik emberrel szemben. Ha élből kimondod a felgyülemlett sérelmeket, azzal csak a szakítás esélyét teremted meg.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Pénteken nem igazán találod a helyedet. Nyugtalan, ideges lehetsz, mert érzed, hogy valami készül a levegőben. Amolyan vihar előtti állapotnak tűnhet az egész. A megérzéseid természetesen most is tökéletesen működnek, ami most arra a legalkalmasabb, hogy felkészülj a holnapi napra. Nem lesz könnyű, de te meg tudod majd oldani...

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Tanulságos felismerést tehetsz pénteken. Könnyen lehet, ma többekről kiderül, hogy valóban olyan nagyszerű és igaz barátok-e, mint amilyennek gondoltad őket. Akiről kiderül, hogy nem az, pillanatig se sajnáld, csak engedd útjára. Többet, jobbat érdemelsz. Csak ez lebegjen a szemed előtt...

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nem leszel könnyű helyzetben pénteken. A munkád és a család között kellene igazságosan dönteni. De ebben a kérdésben nem lehet igazságos döntést hozni, hiszen mindkettő egyaránt fontos a számodra. Csak annyit tehetsz, hogy az egyik "fronton" felteszed a kezedet és időt kérsz. Szerencsére gyorsan múlik a feszültség.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Pénteken erős lehet a nyomás rajtad. Egyrészt szeretnéd a lehető legjobban csinálni a dolgaidat, s előre is tekinteni, másrészről még mindig múltbeli témákkal kell foglalkoznod. Utóbbi pedig már nagyon untat és fáraszt. Nem igazán tehetsz mást, minthogy előbb befejezed, lezárod a halogatott dolgokat, s csak azután kezdesz az újba.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Pénteken nagyon meg kell fognod a pénzt. Az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem költenél most semmire sem. Szó szerint is kifolyhat a kezed közül a pénzed. Ha van tartalékod, ne nyúlj még hozzá, inkább gyarapítsd tovább. Lesznek még olyan váratlan kiadások, amit muszáj fedezni valamiből.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Kettősfronthatás

Nyugat felől egy gyenge front érkezik, nyomában melegebb levegővel. Pár fokos melegedésre lehet számítani. Görcsös migrénes fejfájás kialakulhat. Ingerlékenység, alvászavar és emésztési panaszok is előfordulhatnak. Növekszik a reakció idő.

A légnyomás ingadozik.

rekordok anno

Október 30.

-13,1

Nyíregyháza

1920

26

Pécs

1926