augusztus 07.péntek

A sok napsütés mellett kevés fátyol- és gomolyfelhő várható. Csapadék általában nem lesz, bár a déli megyékben minimális eséllyel késő délután egy-egy zápor, zivatar kialakulhat. Az északkeleti, keleti szél napközben megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között valószínű. Késő estére 21 és 26 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

32
31
32
31
30
32
33
33
32
33
34
33
21
24
24
21
24
23

04:28

19:09

7,1

várható max. uv:nagyon erős

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Szívednek, lelkednek kedves valaki toppanhat az életedbe látszólag a semmiből. Ez a találkozás felkavarhatja az érzéseidet, s kicsit zavarba is hoz téged. Nem leszel könnyű helyzetben. Ha párkapcsolatban élsz, nem kéne feszegetni a határokat. Ha keresed a párodat, elindulhat köztetek valami.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Uralkodó bolygód, a Vénusz péntektől az érzelmes Rák jelében folytatja útját. Ne lepődj meg, ha te is sokkal érzelmesebb leszel, mint amilyen korábban voltál. Már ma este is nagyon vágysz a párod ölelésére. Ha még keresed a társadat, jó esélyeid nyílnak, hogy olyan partnerre találj, aki viszonozza az érzéseidet.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ne sajnáld, hogy a Vénusz kilépett a jegyedből és a Rákban folytatja útját. Még így is támogat téged. Mostantól ugyanis szerencsés lehetőségeket jelez a pénzügyekben. Akár már ma is nem várt pénz állhat a házhoz, vagy olyan pénzt kapsz meg, amiről régen lemondtál...

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Szuper hír számodra, hogy a Vénusz a jegyedbe lépett. Mostantól sokkal szebbnek érezheted magadat, az életed is harmonikusabbá, békésebbé válhat. Szerencsés lehetőségeket jelez számodra a szerelem bolygója, akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat. Figyelj mostantól!

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Jól alakul a péntek, hiszen egyre vidámabb a hangulatod. Visszakapod az erődet, a magabiztosságodat. Ha belefér az idődbe, mozogj ma valamit. Lehet ez bicikli, séta, de bármilyen izzasztó edzésforma is. Egyre több az energiád, amit érdemes tudatosan levezetned.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Könnyen lehet, meghívást kapsz valamilyen társasági eseményre. Ha eleinte nem éreznél hozzá kedvet, akkor sem kéne visszautasítanod. Ahogyan evés közben jön meg az étvágy, úgy a hangulatod is egyre jobb lesz estére. Később te is rájössz, kár lett volna mindezt kihagyni...

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Uralkodó bolygód, a Vénusz a Rákban lép pénteken, ami a munkádban hozhat szerencsés fordulatokat. Érdemes picit átgondolnod, mit és hogyan tennél a jövőben, vagy mi az, amin szíved szerint változtatnál. Elindíthatsz valami újat, ha akarsz. Nem kell ma döntened, de azért ne gondolkodj rajta túl sokat.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A Rák jelébe lépett Vénusz szerencsés utazás lehetőségét villantja fel előtted. Bármivel kínálnak meg téged, mindenképp fogadd el. Egyébként is megérdemled már, hogy szabadságra menj. Nem mellesleg ez az út nagyon fontos tapasztalatokat, új tudást is hozhat neked.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Kettős érzés lehet benned pénteken. Egyrészt úgy érezheted, hogy kicsúszott a kezed közül valamilyen izgalmas lehetőség, találkozás. Másrészt ebből a csalódásból gyűjtesz nagyon sok energiát magadnak. Újult erővel léphetsz a tettek mezejére. Persze inkább csak akkor, ha még keresed a párodat.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A szerelem bolygója, a Vénusz különleges találkozás lehetőségét jelzi. Olyan partnerrel ismerkedhetsz össze, aki nagyon mélyen megérinti a lelkedet. Vonzerejének, a kisugárzásának nem tudsz ellenállni. Élj a lehetőséggel mindenképp, de csak akkor, ha még nincs párkapcsolatod. Utóbbi esetében elvesztél...

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Fontos, hogy pénteken ne tölts hosszabb időt a napon. Nagyon könnyen napszúrást kaphatsz, vagy leéghet a bőröd. Vigyázz magadra, és igyál minél több vizet természetesen az árnyékban. Arra is figyelj, hogy ne egyél túl forró ételt, mert a nyelvedet is megégetheted.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Pénteken olyan örömteli a hangulatod, amilyennek nagyon ritkán lehet téged látni. Mindig nagyon szigorú vagy magaddal, de ma végre gyermeki kíváncsisággal tekintesz a világra. Hozd elő magadból a belső gyermeket, vedd észre, milyen gyönyörű a világ. Csodálkozz rá az életed szépségeire!

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Visszatér a kánikula, folyamatosan melegszik az idő. Sok lesz a napsütés, ezért használjanak fényvédő krémet. A nagy melegben gondoskodjanak a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásról.
Az eső kimossa a virágport a levegőből, ezért az allergiások tünetei enyhülnek.

A légnyomás emelkedik.

rekordok anno

Augusztus 07.

3,8

Fügöd

1987

39,8

Jászberény

1927