december 05.szombat

A köd és a rétegfelhőzet általában hamar feloszlik, csak kisebb körzetekben maradhat tartósabban felhős az idő, az ország nagy részén napos, fátyolfelhős idő várható. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szelet több helyen élénk, az Észak-Dunántúlon és a Dél-Alföldön olykor erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között várható, de tartósabban felhős részeken hűvösebb is lehet.

Országos előrejelzés

13
8
12
13
14
14
14
12
11
15
13
13
4
3
2
1
4
4

07:14

15:54

0,8

várható max. uv:gyenge

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Szerencsés vagy, mert elkerülnek szombaton a rázós helyzetek. Jól érzed magadat, tele vagy energiával, lelkesedéssel. Érdemes mára szabadtéri programot is választanod, remélhetően az időjárás is kegyes lesz hozzád. Nagyon sok energia van benned, amit érdemes mozgással levezetned. Így őrizheted meg a pozitív kisugárzásodat.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Nem a legkönnyebb napod a mai. A bolygók szerint rugalmasságból tesztel most téged az élet. Szinte bizonyosan borul az előzetes terved. Ne bánkódj, bárhogyan is alakul a napod. Egyszerűen csak fogadd el, ez a más és új biztosan sokkal jobb, mint amit előre kigondoltál. Ezzel a hozzáállással simán megoldasz ma mindent.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ha aktív pihenés mellett döntesz szombaton, és mondjuk, útra kelsz, szó szerint is figyelj a lábad elé. Legyél figyelmes, s nézd meg hová lépsz. A legváratlanabb pillanatban érhet kellemetlen meglepetés. Persze, nem könnyű folyamatosan arra figyelni, amit épp csinálsz, de most ez az egyetlen, ami segít.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Kifújhatod magadat, és megkönnyebbülhetsz szombaton. A nehézségeken túljutottál. Persze, neked is hozhat váratlan eseményt az élet, de ez inkább örömtelinek látszik a bolygók szerint, mintsem bosszantónak. Szóval, legyél nyitott minden lehetőségre, mert jól jöhetsz ki belőle.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Fontos, hogy semmit se vegyél a szívedre szombaton. Váratlan helyzetek elé állíthat az élet, főleg a családban. Lehet, hogy az egyik percben még teljes az egyetértés köztetek, aztán a másikban minden a feje tetejére áll. Nem lesz könnyű, de mégis nagyvonalúnak és elnézőnek kellene lenned mindenkivel.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Te is tudod, mennyire kifizetődő, amikor kedves és figyelmes vagy a környezeteddel. Lepd meg őket valamilyen aprósággal, amivel nekik és magadnak is óriási örömet okozol. Tényleg csak egészen pici dolgokon múlik a boldogság, a harmónia. Szombaton erre figyelj, és tökéletes lehet a napod.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Pihend ki az egész hetet szombaton. Megérdemled, hogy azt tedd, ami igazán örömet okoz. Szánd magadra akár az egész napot. Persze, a környezeteddel érdemes átbeszélned az igényeidet, nehogy sértődés legyen belőle. Ha őszintén elmondod, hogy nyugalomra vágysz, megadják neked a többiek, biztos lehetsz benne.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A szombat sem lesz a legkönnyebb és a legkedvesebb napod. A legváratlanabb pillanatban történhetnek olyan dolgok, amelyekre lehetetlenség felkészülni. A legfontosabb, hogy ne kapd fel a vizet semmin sem. Próbáld megőrizni a nyugalmadat. Most tényleg ez a legokosabb, amit tehetsz...

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Igazából egészen jó napod lehet a szombati. Jól teszed, ha szabadtéri programokat választasz. Kiszellőzteted a fejedet, és alaposan átmozgatod a testedet. A jól eső fáradtságtól megnyugszol, és még jobb lesz a kedved. Ha épp most ünnepled a születésnapodat, izgalmas meglepetésben lehet részed.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A bolygók szerint a legjobb döntés az lenne, ha otthon maradnál szombaton. Szokatlan és nagyon váratlan helyzeteket hozhat a nap a közlekedésben. Figyelmetlenebb és türelmetlenebb lehetsz, mint máskor, ha kilépsz az utcára. Persze, ha muszáj menned, nem kell a programot átszervezni, csak legyél óvatos egész nap.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az otthonodban jeleznek váratlan helyzeteket a bolygók. Lehet, hogy épp akkor romlik el valami, amikor arra a legnagyobb szükséged lenne. Persze, az is lehetséges, hogy a családod készül valamilyen meglepetéssel. Talán a Mikulás rejt valami különleges és egyedi ajándékot a csizmádba? Holnap reggel megtudod...

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Könnyen lehet, régi ismerősbe botlasz szombaton a lehető legváratlanabb pillanatban. S épp ezért elsőre nem is tudsz mit kezdeni a helyzettel. Lehet, hogy zavarba jössz a találkozástól, de az is lehetséges, hogy nagyon feldobott leszel tőle. Te is tudod, sosem véletlenül szembesít az élet a múlttal...

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Melegfront

Mostantól enyhülés kezdődik, aminek aa hétfőn érkező hidegfront vet véget. Fejfájást, ingerlékenységet, alvászavart és reakcióidő növekedést okoz. Ilyenkor csökken a szervezet ellenálló képessége, könnyebben meg lehet betegedni.

A légnyomás emelkedik.

rekordok anno

December 05.

-25,5

Miskolc

1925

17,6

Lenti

1961