július 21.vasárnap

A fátyolfelhős, napos időt követően délután északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és az ország északi felén szórványosan, délebbre helyenként alakul ki zápor, zivatar, főként északkeleten hevesebb zivatar is előfordulhat felhőszakadással. A délnyugati szél megélénkül, majd délután a szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, többfelé megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között várható. Késő estére 20 és 25 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés

31
31
32
32
32
33
34
32
33
33
33
32
23
23
25
24
24
23

03:06

18:33

8,0

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Bármilyen konfliktust is kéne elrendezned, a vasárnap ideális lehetőségeket tartogat. Ha valakivel egyezségre akarsz jutni, mindenképpen ma beszélgess vele. Ma rendkívül hatásosan érvelsz, könnyedén megtalálod a hangot mindenkivel. Persze fontos, hogy az akaratodat ma se akard a többiekre erőltetni.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Könnyen lehet, nem a legjobb híreket kapod vasárnap az egyik közeli rokonoddal kapcsolatosan. Betegség döntheti le a lábáról, de az is előfordulhat, hogy könnyebb balesetet szenved. Bárhogyan is történjék, szüksége lesz a támogatásodra. Most valójában mindegy, mit terveztél mára, ez az eset biztosan felforgatja a terveidet. Ne bánd.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ingatlannal kapcsolatosan kaphatsz pozitív híreket vasárnap. Ha épp költöznél, könnyen lehet, épp ma bukkansz álmaid otthonára. Ha megoldható, már ma érdemes beszélned a tulajdonossal. Nagyon szimpatikusnak találjátok egymást, és nagy lépést tehetsz a szerződéskötés felé is.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Vigyázz magadra, és figyelj vasárnap az egészségedre. Ha teheted, töltsd víz mellett a mai napot. A víz közelsége ugyanis nemcsak megnyugtat, de fel is tölti a lelkedet. Szükséged is lesz rá, hiszen annyi minden történt mostanában, mint máskor egy egész év alatt. Lazíts és pihenj egész vasárnap.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Legyél óvatos vasárnap, mert baleset veszélyét jelzik a csillagok. Ne csak a közlekedésre gondolj, valójában még otthon is megütheted magadat, vagy figyelmetlenségből bármilyen sérülést okozhatsz. Nem lenne jó a baleseti sebészeten tölteni a hét utolsó napját. Inkább figyelj mindig arra, amit épp csinálsz.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Jobban teszed, ha a vasárnapot otthon töltöd. Könnyen keveredhetsz ugyanis ma vitába, konfliktushelyzetbe, de a baleseteket sem biztos, hogy el tudod kerülni. Nem éri meg senkivel sem vitatkozni, mert végleg megszakadhat a barátság, a kapcsolat. Csak tedd a dolgokat otthon, és akkor biztosan nem lesz baj.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nagyon harmonikusnak, kiegyensúlyozottnak tűnik a vasárnap. A pároddal ma szavak nélkül is értitek egymást. A legjobb, ha kettesben töltitek az időt. Ha tehetitek, hagyjátok a gyerekeket a nagyszülőkre, és csak sétáljatok, ebédeljetek együtt, vagy menjetek moziba. Szülőként is jár a közös élmény.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ha az elmúlt napokban kisebb betegséggel küszködtél, mára egészen jól érezheted magadat. Fogyassz ma is minél több friss vizet, zöldséget, gyümölcsöt, nagyon jót teszel a szervezetednek, az immunrendszerednek a természetesen vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Holnap pedig ismét teljes erővel vetheted magad a munkába.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Talán nem találod igazán a közös hangot most a pároddal. Legyél vele türelmes, ne faggasd őt fölöslegesen. Ha úgy érzed, tölthetitek a vasárnapot külön is, estére annál jobban vágytok majd egymás társaságára. Nem éri meg a vitatkozás, ez a kapcsolat sokkal értékesebb, minthogy szakítás legyen a vége.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Napok óta érezheted, hogy valamit titkol előled a környezetedet. Vasárnap fény derül a részletekre, és a legnagyobb meglepetésre pozitív hírekkel bombáznak a többiek. Látod, mennyire fölöslegesen aggódtál? Azért, mert valamiről nem tudsz azonnal, még nem jelenti, hogy az valami rossz dolog lenne.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Egyik közeli rokonnal kapcsolatosan kapsz vasárnap nagyon pozitív információkat. Talán betegeskedett korábban, és ma kiderül, nem olyan nagy a baj, mint gondoltátok. Örömet és megnyugvást érezhetsz végre. Mi lenne, ha nemcsak telefonon beszélgetnétek, hanem meglátogatnád őt személyesen is?

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Nagyon szerencsésnek ígérkezik a vasárnap. Mondhatni, lubickolsz, mint hal a vízben. Jól is teszed, ha víz közelében töltöd a mai napot is. Lehetőség szerint minél nagyobb társaság körében. Feldob a vidám hangulat, remekül érzed magadat, nem mellesleg igazán szimpatikus emberekkel ismerkedhetsz meg...

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Melegfront

Tegnap az esti órákban nyugat felől egy melegfront érte el hazánkat. A magasban beáramló meleg levegő csak a nagyon érzékenyeknél okozhat esetleg panaszokat. Zivatarok környezetében izgatottság és asztmatikus panaszok kialakulhatnak. A déli órákban erős UV sugárzásra kell számítani. A csalánfélék virágporának mennyisége közepes-magas szinten várható.
A légnyomás alig változik.

rekordok anno

Július 21.

5,5

Szombathely

1996

40,5

Túrkeve

2007