október 24.csütörtök

A köd feloszlása után túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Kisalföldön megélénkül, helyenként meg is erősödik a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 23 és 28 fok között valószínű. Késő estére 10 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés

25
23
24
25
26
27
27
24
24
28
27
26
15
16
16
16
14
14

05:14

15:41

2,1

várható max. uv:gyenge

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A szerdai pihenőnapnak hála, ma újult erővel veted magad a feladatokba. Persze, az is lelkesít, hogy mindjárt itt a hétvége. Kifejezetten kedvet érzel a munkához, sőt kellő türelmed is van még az aprólékosabb, pepecselősebb feladatokhoz is. Ugye, milyen jól esik néha a nyugalom, amikor nem kell rohannod semmivel sem?

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Csütörtökön visszatér a jó kedved és a lelkesedésed. Úgy érzed, kerek a világ, és minden a legnagyobb rendben. Látod, mennyire fölösleges lett volna kedden vitákba bonyolódni? Te is tudod, mindig jobb a békesség. Ma belőled merítenek pozitív energiákat a többiek.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Nagyon kedvező híreket kapsz csütörtökön ingatlanügyekkel kapcsolatosan. Ha konkrétan ilyen most nincs az életedben, akkor az otthonodban várható pozitív fordulat. Talán eddig azt gondoltad, nagyon sokba kerül valamilyen javítás, és ma kiderül, hogy nemcsak hozzáértő szakembert találsz, de meglepően kedvező árat ajánl.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A csütörtök tökéletes időpont a régebb óta húzódó ügyek elintézésére, megbeszélésére. Nagyon magabiztos a fellépésed, ami erőt ad, ha bárkivel is tárgyalnod kell. Ma te leszel a nyerő, mert pontosan tudod, mit és hogyan mondj, hogy elérhesd a céljaidat. Ne feledd ezt a mai énedet, hamarosan újra szükséged lesz az önbizalomra.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Csütörtökön is lelkesít a munka, de valójában alig várod, hogy este a párod karjaiba vethesd magadat. Most egyre fontosabbnak érzed az otthonodat, a családdal való időtöltést. Ők is nagyon boldogok, hogy végre visszakaptak téged. Ne vidd haza a munkát, inkább beszélgess sokat a többiekkel.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Igazi ajándék neked a mai nap. Formában, lendületben vagy, mindennel nagyon hatékonyan haladsz. Ne lepődj meg, ha a főnököd és a munkatársak is észreveszik és elismerik a teljesítményedet. Valójában nagyon is kijár már neked a dicséret, Fürdőzz ma a sikerben egy kicsit.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Talán egy kicsit tompábbnak érzed magadat csütörtökön, mint az elmúlt napok. Visszavonhatatlanul itt az ősz, de még finoman melengetőek a déli napsugarak. Sokkal jobb lesz a kedved, ha nem töltöd az egész napot az irodában. Ha megteheted, legalább ebédidőben sétálj egyet. Például egy távolabb lévő étteremben ebédelhetnél.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A Nap a jegyedbe lépett, ami örömmel tölt el téged. Nemcsak a születésnapod közelít, de érzed, hogy van okod a bizakodásra. A megérzéseidet a bolygók is igazolják. Tényleg csodaszép hetek előtt állsz. Szóval, érdemes már ma gondolkodni az új tervek megvalósításán. Menni fog!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Nagyon jó a hangulatod csütörtökön, mert nagyon jó híreket kapsz. A munkáddal, a megélhetéseddel kapcsolatosan számíthatsz igazán pozitív fordulatokra. Egyre több a bevételed, egyre kiszámíthatóbban érkeznek hozzád a pénzek. Az év végéhez közeledve ez igazán nagyszerűen hangzik...

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Hajlamos lehetsz a múlton merengeni. Pedig ezzel csak hátráltatod magadat. Néha jó érzés lehet a nosztalgiázás, de ha túlzottan beleragadsz a múlt eseményeibe, azzal csak azt éred el, hogy lemaradsz a jelen legjobb pillanatairól. Most élsz, és most tehetsz a boldogságodért. Közhelyesen hangzik, de nagyon igaz.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Kifejezetten jót tett neked a szerdai ünnepnap. Régen voltál már ennyire lelkes és ambíciózus. Persze, meg is van rád minden okod. Elismerést kapsz ma a munkahelyeden, hiszen egyre inkább megjelennek azok az eredmények, amelyekért nagyon sokat és keményen dolgoztál a múltban. Épp ideje, nem igaz?

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Csütörtökön úgy érezheted, mindenkinek sokkal jobb a helyzete a tiédnél. Hidd el, az irigykedéssel csak magadnak ártasz. Amikor szívből tudsz örülni a többiek sikerének, azzal a saját sikeredet is megalapozod. A pozitív energiákkal, a pozitív gondolkodással a te életed is 180 fokot fordul...

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Kellemes, frontmentes, kora őszi időben van részünk. Jelentős változásra egészen hétfőig nem kell számítani. Napközben még meleg idő várható, hajnalban azonban már tapasztalhatjuk, hogy itt az ősz második fele. A hűvös hajnalok miatt öltözködjenek rétegesen. A Kisalföldön megélénkül a szél, ami ott csökkenti a hőérzetet. Az ország más tájain a sok napsütés miatt jobb lesz a komfortérzet. Aki teheti, töltsön sok időt a szabadban. Ilyenkor még feltölthetjük a télre D-vitamin készleteinket.

A légnyomás csökken.

rekordok anno

Október 24.

-8,4

Paks

1990

26,3

Ásotthalom

1923