július 24.szerda

Északnyugat felől szakadozóban levő frontfelhőzet érkezik, emellett a napsütést erőteljes gomolyfelhő-képződés zavarja. Legnagyobb számban az ország keleti, északkeleti harmadán valószínű zápor, zivatar. Északkeleten egy-egy heves zivatar sem kizárt. Estefelé egyre kevesebb lesz felettünk a felhő. Sokfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél, sőt ott néhol viharos széllökés is lehet. Zivatarok környezetében is viharossá fokozódhat átmenetileg a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 32 fok között várható, a délkeleti határnál lesz a legmelegebb. Késő estére 18 és 26 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

28
28
29
30
29
30
30
28
28
31
30
30
24
26
27
25
27
28

04:11

19:29

8,3

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma az online világban találhatsz vigaszt. Talán egy régi baráttal csetelsz, vagy egy inspiráló videót nézel meg. Az online kapcsolatok most segíthetnek feldobni a hangulatodat és elűzni a szomorúságot.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A nyár meleg napjai különösen jólesnek most neked. Tölts egy kis időt a szabadban, akár egy rövid séta vagy piknik formájában. A természet közelsége és a napsütés feltölt energiával és jókedvvel.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma egy régi emlék szomoríthat el, de ne hagyd, hogy ez elrontsa a napodat. Inkább keress olyan tevékenységet, ami felvidít, például hallgass zenét vagy nézz meg egy vidám filmet. Ne feledd, az emlékekből tanulni is lehet.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Egy séta a természetben ma csodákat tehet veled. Talán egy közeli parkba látogatsz el, vagy csak a környéken barangolsz. A friss levegő és a mozgás segít kitisztítani a fejed és új perspektívákat nyújt.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kikapcsolódásra vágysz, és ma meg is találod a módját. Talán egy hobbihoz fordulsz, vagy egy jó könyvet olvasol. Az önmagadra szánt idő most különösen fontos, hogy feltöltődj és újra energikus legyél.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ma különösen sokat jelenthet számodra a zene. Talán egy kedvenc dallam hallgatása közben találod meg a nyugalmat és az örömöt. A zene most inspirálhat és segíthet átvészelni a nehezebb pillanatokat.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Egy régi emlék felidézése ma különleges érzéseket hozhat elő benned. Talán egy nyári kaland, vagy egy régi barátság jut eszedbe. Használd ezeket az emlékeket arra, hogy újra átéld a boldogságot és az örömöt.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Az online világban ma inspirációt találhatsz. Talán egy blog, egy videó vagy egy online közösség ad új ötleteket és lendületet. Az internet most egy értékes forrás lehet számodra.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Nyári hangulatban telik a napod. Talán egy baráti összejövetel, vagy egy szabadtéri program emeli a hangulatodat. Élvezd ki a meleg napokat és a baráti társaságot.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ma szomorúság árnyékolhatja be a napodat, de ne hagyd, hogy ez legyőzzön. Keresd a vigaszt egy kedves barát társaságában, vagy foglalkozz olyan tevékenységgel, ami örömet szerez neked. Így a nehéz pillanatokat is át lehet vészelni.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Egy hosszú séta ma különösen jóleshet. Talán felfedezel egy új helyet a városban, vagy egyszerűen csak élvezed a természet szépségét. A mozgás és a friss levegő segít kitisztítani a gondolataidat.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ma nyugodt kikapcsolódásra van szükséged. Talán egy zenei koncerten vagy egy csendes helyen töltöd az idődet. Az ilyen pillanatok segíthetnek feltöltődni és új energiákat meríteni a mindennapokhoz.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Július 24.

5,2

Dobogókő

1919

39,8

Szeged

2007

orvosmeteo

Hidegfront

Pár fokos lehűlést hoz a hidegfront. A kánikula átmenetileg mérséklődik. A parlagfű szezon kezdetét vette.
A légnyomás tovább csökken.

Startlapon fut