július 12.péntek

A sok napsütést helyenként erőteljesebb gomolyfelhő-képződés zavarja. Délután elszórtan - nagyobb számban az ország északi, északkeleti felén - alakulhatnak ki záporok, zivatarok, amelyeket lokálisan intenzív csapadék és erős vagy viharos erejű széllökés kísérhet. A zivataroktól függetlenül legfeljebb megélénkül a délire, délkeletire forduló szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 35 és 40 fok között várható, az Alföldön lesz a legmelegebb, ugyanakkor az Észak-Dunántúlon csupán 32, 35 fokra számíthatunk. Késő estére is csak 25 és 33 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

34
33
37
38
37
39
39
38
37
38
38
37
23
27
30
26
25
24

03:58

19:40

8,6

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Pénteken kissé elbizonytalanodhatsz, hiszen annyi munka szakad a nyakadba, hogy úgy érzed, egész hétvégén dolgoznod kell. Nem ennyire rossz a helyzet, nem szabad egyszerre pánikolni és szorongani.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Péntekre mindig felhalmozódnak a teendők, nemcsak a munkában, hanem otthon is. Ha hétközben nem sikerült mindent elintézni, amit szerettél volna, akkor majd ma lesz időd megoldani.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Pénteken mindent sikerül megvalósítanod, amit elterveztél. Ez óriási nyugalommal tölt el. Ezzel a hétvégén teljes chillben kezded. Használd ki a jóidőt, irány a strand a haverokkal, családdal.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ma nagyon rossz hangulatban ébredsz. Nagyon szorongsz és ideges vagy. Nem bírsz uralkodni most az érzéseiden. Teljes kudarcba fullad a napod, ami miatt elleszel teljesen kenődve.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Fontos, hogy minden rád bízott feladattal végezz, hogy ne maradjon a hétvégére vagy túl sok feladat hétfőre. Bár kicsit ideges vagy a sok teendő miatt, muszáj, hogy ezen felülkerekedj!

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ne ragaszkodj a véleményedhez annyira, mert ebből állandóan a vita és a feszültség van. Kinek kell ez a sok stressz? Picit próbálj ellazulni és a hétvégére koncentrálni. Nem szabad ennyit idegeskedni.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Pénteken megtarthatod a heti nagy bevásárlást, de vissza kell fognod magad, mert túlköltekezhetsz. A hét nagyon stresszes volt, ne okozz magadnak plusz feszültséget a túlköltekezéssel.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A hét utolsó munkanapján hajlamos vagy kapkodni. Légy körültekintő, ne idegeskedj, ne stresszelj, ne vitatkozz a munkatársaiddal, egyszerűen csak próbáld átvészelni ezt a napot.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Pénteken még a legapróbb feladat is a te nyakadba szakad. Úgy érzed, mindenki más képtelen koncentrálni, ezért neked kell elvégezni a munka nehezét. Ez borzasztóan felbosszant, ami miatt aztán elkezdesz a munkatársaiddal vitatkozni.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nagyon vártad már ezt a hétvégét, de még nem vagy túl ezen a napon, még ki kell tartanod. Ha fejben ott vagy, akkor semmi nem állíthat meg abban, hogy időben végezz mindennel.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Sosem könnyű a péntek, hiszen rengeteg emberrel találkozol és a munkatársaid is már a hétvégén törik a fejüket. Neked sem könnyű koncentrálnod, de most mégis próbáld meg, hogy gondoktól mentes legyen a hétvége.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Nem lesz könnyű számodra a péntek, mert nem mindenkivel találod meg a közös hangot. Könnyen vitába keveredhetsz emiatt. A horoszkópod azonban az javasolja, hogy engedd el a feszültséget és csak a magad munkájára összpontosíts.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Július 12.

5,2

Dobogókő

1937

38,9

Eger

1922

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Tőlünk északra húzódnak a változást ígérő frontok, de nem hoznak lehűlést a Kárpát-medencébe. A forróság nagyon veszélyes a szervezetre. A csalánfélék pollenkoncentrációja jellemzően a közepes-magas tartományban alakulhat, a pázsitfűféléké országosan közepes.

A légnyomás nem változik.

Startlapon fut