június 18.kedd

Napos időben lesz részünk, legfeljebb kevés fátyol- és gomolyfelhő lehet az égen. Csapadék nem valószínű. A déli szél döntően mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul. Késő estére 19 és 25 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés

31
30
30
31
32
33
32
31
30
34
31
30
19
24
25
24
21
20

03:44

19:45

8,5

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma a céljaid és az ambícióid kerülhetnek előtérbe. Ne félj nagyot álmodni és kitűzni magad elé merész célokat. Az elhatározásod és a kitartásod most segíthet abban, hogy elérd, amit szeretnél.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ma a természet és a friss levegő lehet, ami segít töltekezni. Sétálj egy nagyot a parkban vagy menj kirándulni. A természet közelsége most különösen jótékony hatással lehet a lelkedre és a testedre is. Ha most nem teheted meg, tervezz kirándulást hétvégére!

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma az új ismeretek és a tanulás napja lehet. Vegyél részt egy online tanfolyamon vagy olvass el egy érdekes könyvet. Az új információk megszerzése most különösen izgalmas és inspiráló lehet számodra.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ma a kapcsolatok ápolása és a szeretet kimutatása kerülhet előtérbe. Fordíts időt arra, hogy törődj a szeretteiddel, és mutasd ki az érzelmeidet. Az érzelmi kötelékek erősítése most különösen fontos lehet.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma a kreatív ötleteid megvalósítására fókuszálhatsz. Alkoss valami újat, legyen az egy művészeti projekt vagy egy írás. Az önkifejezés most különösen kielégítő lehet, és új perspektívákat nyithat meg előtted.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ma az egészség és a jólét kerülhet előtérbe. Próbálj ki egy új edzésprogramot vagy készíts egészséges ételeket. A tested és a lelked egyaránt hálás lesz a gondoskodásért.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ma a társas kapcsolataid és az egyensúly megteremtése lesz a fókuszban. Szervezz találkozót barátaiddal vagy családoddal, és figyelj arra, hogy mindenki jól érezze magát. Az egyensúly és a harmónia most különösen fontos lesz.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ma a mély beszélgetések és az őszinte érzelmek kerülhetnek előtérbe. Ne félj megosztani az érzéseidet egy közeli baráttal vagy partnereddel. Az őszinteség és a nyitottság most erősítheti a kapcsolatokat.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ma az utazás és az új élmények iránti vágyad erősödhet meg. Ha teheted, tervezd meg a következő kalandodat, vagy fedezz fel új helyeket a lakóhelyed közelében. Az új tapasztalatok most gazdagíthatják az életedet.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ma a karriered és a hosszú távú céljaid kerülhetnek előtérbe. Dolgozz keményen és légy kitartó, mert az erőfeszítéseid most megtérülhetnek. A munkád iránti elkötelezettséged és szorgalmad most különösen fontos lesz.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma az innováció és a kreatív megoldások napja lehet. Találj új módszereket a problémák megoldására, és oszd meg az ötleteidet másokkal. Az újító szellemed most nagy hatással lehet a környezetedre.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ma a spiritualitás és az önismeret kerülhet előtérbe. Fordíts időt a belső világod felfedezésére, és figyelj a megérzéseidre. Az önreflexió és a meditáció most különösen hasznos lehet számodra, és segíthet a belső béke megtalálásában.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Június 18.

1,1

Zabar

2000

39,2

Túrkeve

1918

Startlapon fut