február 25.vasárnap

A köd, illetve rétegfelhőzet fokozatosan megemelkedik, gomolyosodik, így az ország többi részéhez hasonlóan eleinte közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, és többfelé a nap is kisüt. Eközben délnyugat felől fokozatosan hazánk középső harmadában megnövekszik a felhőzet, melyből elszórtan zápor előfordulhat. A déli, délkeleti szelet helyenként élénk, északnyugaton néhol erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű. Késő estére 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés

14
13
14
14
14
16
15
14
12
17
16
15
8
6
8
9
6
6

06:32

17:22

1,4

várható max. uv:gyenge

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A kimerítő hét után jobb hangulatban indulhat a következő hét, ugyanis vasárnap feltöltöd magad pozitív energiával, életkedvvel. Ez egy nagyon jó taktika! Máskor is vesd be!

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A vasárnap tökéletes a lazításra. Pihenj, amilyen sokat csak tudsz. A lustálkodást is megengedheted magadnak, megnézheted a kedvenc sorozatod is, csinálj ma olyat, ami igazán feltölt.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma új célokat is kitalálhatsz ma. Akár egy listát is írhatsz arról, mit szeretnél megvalósítani és kivel. Már ma bele is kezdhetsz. Ne félj megvalósítani az álmaid.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Vedd elő a kreativitásodat, és gondold végig, milyen újdonságokba fektetnéd a tehetségedet és a képességedet. A mai nap kiváló arra, hogy eldöntsd, milyen irányba szeretnéd terelni az életed.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! A mai nap a pihenésé. A pároddal vagy a barátaiddal menj el egy fürdőbe vagy kirándulni, de ha nem szívesen mozdulnál ki otthonról, akkor is megvannak a lehetőségeid. Minden mást felejts el.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A párkapcsolatodban érdemes lenne újítanod. Ha bármit is unalmasnak, egyhangúnak érzel, változtass rajta. Ez ennyire egyszerű. Vigyetek egy kis színt a hétköznapokba.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Rendkívül fontos lenne, ha a vasárnapot a pihenésnek szentelnéd. Kimerültnek érezheted magad, hiszen sok minden történt veled az elmúlt hetekben.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Számodra is különleges lehetőséget ígér a vasárnap. Használd ki a lehetőséget, tervezz, kívánj, aztán pedig váltsd valóra az álmaidat. Írj le mindent, ami eszedbe jut, és később olvasd át.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ma érdemes átgondolnod a lehetőségeidet. Látnod kell a céljaidat magad előtt, így pontosan tudni fogod, milyen irányba tereld az életed.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Érdemes körbenézned mi az, ami érdekel. Ha változtatni szeretnél, akkor épp itt az ideje, hogy megtedd a következő lépést.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Érdemes ma energiát fektetni az új ötletek és célok megvalósításába. Jegyzetelj le mindent, semmi ne maradjon, mérlegelj és csak ezután döntsd. Most megváltoztathatod az egész életed.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Szakíts időt magadra, a kívánságokra, az álmaid valóra váltására. Ennél jobb lehetőséged nem lesz. Most van itt az ideje, hogy valami újba fogj bele. Kezdd el ma!

Még több horoszkóp

rekordok anno

Február 25.

-23,1

Győr

1956

22,4

Nagykáta

1990

orvosmeteo

Hidegfront

Napközben áthalad egy hidegfront hazánk felett. emiatt többeknél fokozódik a görcshajlam, előfordulhat fejfájás, magas vérnyomás, szédülés.

A légnyomás emelkedik.