július 22.hétfő

Gomolyfelhős, napos időben lesz részünk, elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél a Dunántúlon egyre nagyobb területen megélénkül, néhol megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

Országos előrejelzés

34
32
34
34
32
32
33
32
32
33
31
31
24
26
28
25
27
28

04:08

19:31

8,4

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A hét első napja nagyon jól indul. Korábban lehettek nézeteltérések közted és a munkatársaid között, de ezek mára elcsitulni látszanak és minden visszatér a régi kerékvágásba. Így kell kezdeni egy hetet.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A hétfőnél alkalmasabb napot nem is találhatnál arra, hogy elintézd megbeszéléseidet vagy hivatalos ügyeidet. A figyelem középpontjába kerülsz, ezért önbizalmad is visszatér, sőt, kollégáid és főnököd elismerését is kivívhatod.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A múlt héten nagyon sok volt a vitád, kicsit féltél is, hogy ez a hét is így indul. De nem így lesz, szerencsére mindenki túllépett a sérelmein. Ez egy nyugodt hétnek indul.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Hétfőn minden lehetőség adott lesz arra, hogy bebizonyítsd, mennyire jófej vagy. A mai nap tele lesz lehetőségekkel, amiket mindenképpen ki kell használnod. Végre ma nem lesznek konfliktusok sem, teljes az egyetértés a kollégáiddal.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha a héten szabadságon vagy, akkor nem is alakulhatna jobban a heted. Ha pedig dolgoznod kell, akkor van rád néhány megpróbáltatás, de aggodalomra nincs ok, mindent könnyedén megoldasz.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ha szingli vagy, a mai nap valaki téged is az ujja köré csavarhat, de vigyázz, ne ítélj első látásra, mert a pozitív tulajdonságok is gyorsan negatívra fordulhatnak. Ha párod van, akkor ma egy nagyon jó napot töltötök majd együtt.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nem indul túl jól a hétfő számodra, mert valaki nem tetszését nyilvánítja ki veled kapcsolatban. Jobb még csírájában elfojtani a dolgokat, mielőtt elmérgesednek. Ne legyen vita, abból volt bőven az előző időszakban.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ma szárnyalsz, sziporkázol, ma semmi sem állhat az utadba. Végre egy olyan hétkezdés van, amire régóta vágytál: nyugodt, stresszmentes hétfő, amiről mindenki csak álmodozik. Szerencsés vagy!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Nem biztos, hogy jól aludtál az éjjel, hiszen nagyon elfáradhattál tegnap. Bár csodálatos vasárnapon vagy túl, a pihenésből még korántsem volt elég. Itt az ideje a szabadságolásnak, nem?

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ideje lenne magadra is figyelmet fordítanod, mert a feltöltődéshez nem elég egyetlen nap. Tölts több időt a szabadban, a barátaiddal és szeretteiddel. Vegyél ki szabadságot, próbálj pihenni! Ha már túl vagy a szabin, akkor munka után igyekezz töltődni.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hétfőn tele leszel ötletekkel, mind a munkahelyeden, mind anyagi téren. Még főnöködet is sikerül lenyűgöznöd, ami egyáltalán nem könnyű feladat. Ettől pedig remek lesz a napod.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ha hétfőn dolgoznod kell, ez akkor sem lehet akadálya annak, hogy új embereket ismerj meg. Valakinek fel is keltheted a figyelmét és az illető számodra sem lesz közömbös. Ha párkapcsolatban vagy, ma délután szuper programot találtok a pároddal.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Július 22.

4,4

Borsodnádasd

1983

40,3

Tiszaújváros

2007

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Fronthatásra nem kell számítani. Holnap érkezik a következő front. A parlagfűre érzékenyek számíthatnak az allergiás tünetek megjelenésére, tapasztalhatnak orr- és szájnyálkahártya viszketést, orrfolyást, tüsszögést, szemviszketést.

A légnyomás emelkedik.

Startlapon fut