június 25.kedd

Kora délutánig általában sok napsütésre van kilátás, csak délen lehet néhány helyen zápor vagy zivatar. Késő délutántól törhetnek egyre magasabbra a képződő gomolyfelhők, és dél felől egy zivataros zóna kialakulása, érkezése valószínű. Néhol felhőszakadás is előfordulhat. Az északkeleti szél helyenként megélénkül, zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is előfordulhatnak. A csúcshőmérséklet 27 és 33, a késő esti hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű.

Országos előrejelzés

30
28
30
30
29
33
31
31
29
31
31
30
22
24
26
22
24
24

03:46

19:46

8,6

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma a szerelem kerülhet előtérbe az életedben. Lehetőséged nyílik arra, hogy mélyebb kapcsolatot építs a pároddal, vagy ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel, aki különleges hatással lesz rád. Légy nyitott az érzelmekre és az új élményekre!

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A karrieredben ma különösen produktív nap vár rád. Használd ki az energiáidat arra, hogy előrébb juss a munkádban és megvalósítsd a céljaidat. A kemény munka és az elszántság most nagy eredményeket hozhat.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Türelmetlenség érezhető ma benned, különösen, ha valami nem halad elég gyorsan a terveid szerint. Próbálj meg nyugodt maradni, és emlékezz arra, hogy a jó dolgokhoz idő kell. Tarts ki, és meglátod, hamarosan eredményt érsz el.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A kapcsolataid ápolása különösen fontos lesz ma. Szánj időt arra, hogy beszélgess szeretteiddel és erősítsd meg a kötelékeket. Egy őszinte beszélgetés most sokat segíthet abban, hogy jobban megértsétek egymást.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma a barátaidra fókuszálhatsz. Szervezz egy közös programot vagy találkozót, hogy együtt tölthessétek az időt. A baráti kapcsolatok erősítése most különösen fontos lehet számodra és jó hangulatot hozhat.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Az optimizmus lesz ma a vezető érzésed. Minden helyzetben látni fogod a pozitív oldalt, és ez segít, hogy könnyebben vedd az akadályokat. Az optimista hozzáállásod inspiráló lehet mások számára is.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A szabadidő eltöltése most különösen fontos lehet számodra. Találj időt arra, hogy kipihend magad és feltöltődj. Legyen szó olvasásról, filmnézésről vagy egy kellemes sétáról, a lényeg, hogy kikapcsolódj és élvezd a pillanatot.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ma a kitartásod kerülhet próba elé. Egy nehéz feladat vagy kihívás várhat rád, de ne add fel. A kitartás és az elszántság most segít, hogy átvészeld a nehézségeket és elérd a céljaidat.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! A kíváncsiság fog ma vezérelni. Fedezz fel új helyeket, ismerj meg új embereket vagy tanulj valami újat. Az új tapasztalatok és ismeretek most különösen izgalmasak és inspirálóak lehetnek számodra.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A sport és a testmozgás ma kiemelt szerepet kap. Menj el futni, edzeni, vagy próbálj ki egy új sportot. Az aktív életmód nem csak a fizikai állapotodat javítja, hanem mentálisan is felfrissít, ami most nagyon rád fér.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A kapcsolataidban ma különösen fontos lesz a kommunikáció. Beszélgess nyíltan és őszintén a szeretteiddel, hogy megoldjátok a felmerülő problémákat és erősítsétek a kötelékeiteket. Az őszinteség most kulcsfontosságú.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ma a szerelmi életedben valami új és izgalmas történhet. Legyél nyitott az új lehetőségekre és engedd, hogy a romantika átjárja a napodat. Egy váratlan találkozás vagy gesztus most különösen boldoggá tehet.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Június 25.

3,5

Ásotthalom

1918

38,3

Szarvas

1962

orvosmeteo

Melegfront

A szerdai front előtt melegszik a levegő. Ezért enyhe fronthatással lehet számolni. Ezért ingerlékenység, fejfájás, emésztési panaszok lehetnek.

A légnyomás csökken.

Startlapon fut