május 28.kedd

Általában sok napsütés várható a fátyol- és gomolyfelhők mellett. A Nyugat-Dunántúlon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, ott számíthatunk a legnagyobb számban záporra, akár felhőszakadással kísért zivatarra. Keletebbre kevesebb helyen - főként az Északi-középhegységben és az Észak-Alföldön lehet csapadék. A Dunántúlon az északnyugatira forduló szelet délutántól zivataroktól függetlenül is egyre több helyen erős, viharos közeli széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 24 és 29 fok között valószínű, de a nyugati határvidéken ennél kissé hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 15 és 21 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

28
23
28
29
28
28
27
28
26
27
27
27
20
21
23
22
21
21

03:52

19:31

7,8

várható max. uv:nagyon erős

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma valami olyan üzenet próbálhat eljutni hozzád, amit sehogy sem szeretnél észrevenni, mert valószínűleg kellemetlen a számodra. Jobban teszed, ha mégis szembe nézel vele, hidd el, hosszú távon jobban jársz így.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ma valami új kezdődhet az életedben, amitől félsz, mert a tapasztalat nélküliségben törvényszerűen nagyobb a hibázás lehetősége. Ne aggódj, nem baj, ha hibázol, hiszen csak úgy tudsz fejlődni és tanulni.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Érdemes ma megvizsgálnod, hogy hol tartasz most és azt is, hogy itt akartál-e tartani néhány hónapja, vagy akár néhány éve. Ha igen, veregesd meg a vállad, ha nem, gondold át, hogy mi csúszhatott félre.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ma döntéshelyzetbe kerülhetsz és mindenképpen ki szeretnéd választani a jobbik lehetőséget, ezért rágörcsölsz a dologra. Gondold csak át, a lehetőségek között nem is biztos, hogy van egyáltalán jobb vagy rosszabb!

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma valami fontos kérdés foglalkoztat, és a Rákhoz hasonlóan te is a jó választ szeretnéd tudni. De mi van akkor, hogyha nem is maga a válasz a fontos, hanem csak a felmerülő kérdés? Gondold ezt át!

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Nagyon szeretnél mindent ideálissá tenni magad körül, és ezen rengeteget dolgozol. Viszont el kell fogadnod, hogy nincs minden és mindenki fölött hatalmad, így nem lesz minden pont úgy, ahogy te szeretnéd!

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Valószínűleg valakivel közösen kell ma valamit csinálnod, aminek alapjáraton örülsz, mert szeretsz együttműködni másokkal, de készülj fel rá, hogy ez a közös munka most nem biztos, hogy zökkenőmentes lesz!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ma még a szokásosnál is zártabb vagy, próbálod elzárni magad a környezetedtől, hogy ez által megúszd a rossz érzéseket. Nem fog sikerülni, úgyhogy inkább érdemesebb szembe nézned velük.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ma a szerelem gondolata foglalkoztathat. Lehet, hogy egy konkrét személy kapcsán, de az is lehet, hogy az egész világba, az életbe vagy szerelmes. Ez egy nagyon jó állapot, engedd csak meg magadnak!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ma rád törhet valamilyen teljesen abszurd félelem, ami beárnyékolja a napod, pedig egyáltalán nincs is alapja. Érdemes emlékeztetned magad arra, hogy a gondolataink nem egyenlőek a valósággal!

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Családi dolgok foglalkoztathatnak ma, ami nálad elég ritka. Éld most ezt ki, akár fel is hívhatnád a családtagjaidat, vagy rendezhetnél valamilyen családi összejövetelt. Ebből valami jó is kisülhet!

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Kicsinek és tehetetlennek érezheted magad, aki másoktól és a világtól függ. Ne add át magad ennek a félelemnek, koncentrálj a sikereidre és azokra a dolgokra amik motiválnak téged!

Még több horoszkóp

rekordok anno

Május 28.

-0,8

Borsodnádasd

1977

36

Kaposvár

1896

orvosmeteo

Hidegfront

Egy gyenge hidegfront érkezik, ami a térségünkben fel is oszlik. Jelentősebb lehűlést a front nem hoz, de változékonyabbra fordul az időjárás. Ez megviseli a frontérzékenyek szervezetét.

A légnyomás csökken.

Startlapon fut