július 16.kedd

Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett sok napsütés várható. Záporok, zivatarok szórványosan előfordulhatnak: főleg a Dunántúl keleti felén, a középső országrészben, valamint az Északi-középhegység, Észak-Alföld tágabb térségében számíthatunk rájuk. A zivatarokhoz elsősorban viharos széllökés és felhőszakadás társulhat, egy-egy hevesebb cella is lehet. A déli, délkeleti, a Dunántúl északnyugati részén az északira forduló szelet helyenként élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 42 fok között várható. Az idei nyár eddigi, ha nem a legforróbb napja elé nézünk; az abszolút melegrekord (41,9 fok) is megdőlhet. Késő este 21 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

35
35
36
38
37
41
39
36
34
40
38
37
23
28
30
28
26
26

04:02

19:37

8,5

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma a pénzügyekre kell nagy figyelmet fordítanod. Lehet, hogy egy váratlan költség merül fel, amely megköveteli, hogy újratervezd a költségvetésedet. Légy óvatos a kiadásokkal, és keress lehetőségeket a megtakarításra.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A hivatásodban ma előrelépési lehetőség adódhat. Egy új feladat vagy projekt révén megmutathatod képességeidet, és közelebb kerülhetsz a ranglétra következő fokához. Használd ki ezt az esélyt!

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A pénz ma központi szerepet játszik az életedben. Talán egy új befektetési lehetőség nyílik meg előtted, amely hosszú távon jelentős nyereséget hozhat. Gondosan mérlegeld a lehetőségeket, és hozz okos döntést.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A munkádban ma különösen nagy nyomás nehezedik rád. Talán egy sürgős feladat vagy határidő miatt érzed magad stresszesnek. Tartsd a fókuszt, és oszd be jól az idődet, hogy minden feladatot időben elvégezhess.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! A ranglétra megmászása ma különösen foglalkoztathat. Egy fontos megbeszélés vagy találkozó lehetőséget adhat arra, hogy felhívd magadra a figyelmet. Légy magabiztos és mutasd meg, mire vagy képes.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ma a költségek optimalizálása kerül előtérbe. Talán rájössz, hogy bizonyos kiadásokat csökkentened kell, hogy egyensúlyban tartsd a költségvetésedet. Készíts részletes tervet, és tartsd magad hozzá.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A befektetés és a pénzügyi tervezés ma fontos szerepet kap. Talán egy pénzügyi tanácsadóval találkozol, hogy jobban megértsd a lehetőségeidet. Nyitott szemmel és füllel járj, mert értékes információkhoz juthatsz.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A fizetésed és a jövedelmed ma különösen foglalkoztat. Talán egy fizetésemelés vagy bónusz lehetősége merül fel. Értékeld az eddigi munkádat és eredményeidet, és ne félj kérni, ami megillet.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! A vállalkozásod ma különösen nagy figyelmet igényel. Talán egy új üzleti lehetőség vagy partneri kapcsolat nyílik meg előtted. Használd ki az alkalmat, hogy növeld a munkád vagy a vállalkozásod sikerét.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Ma a munkahelyi feladataid megoldása komoly összpontosítást igényel. Egy összetett projekt vagy feladat vár rád, amely precizitást és kitartást igényel. Ne hagyd, hogy a kihívások elbátortalanítsanak, mert nagy sikereket érhetsz el.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma különösen oda kell figyelned a pénzügyeidre. Talán egy régóta halogatott számla kifizetése válik aktuálissá. Készíts egy költségvetést, és tartsd magad hozzá, hogy elkerüld a pénzügyi nehézségeket.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A hivatásodban ma különleges lehetőségek adódhatnak. Talán egy új pozíció vagy feladatkör vár rád, amely kihívást és fejlődési lehetőséget kínál. Fogadd el a kihívást, és mutasd meg a legjobb formádat.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Július 16.

4,2

Dobogókő

1919

39,5

Jászberény

1928

orvosmeteo

Hidegfront

Az érkező hidegfront előtt még fülledtebbé válik a levegő és eléri a tetőfokát a hőhullám. Erős lesz au UV sugárzás.

A légnyomás nem változik.

Startlapon fut