Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Pénteken nagyon magabiztos leszel. Visszatér a jó hangulatod, nem mellesleg olyan lehengerlően kommunikálsz, hogy a többiek isszák a szavaidat. Mindenki örömmel működik együtt veled. Szóval, a tegnapi megpróbáltatások után ma igazán jó napra számíthatsz.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Pénteken felcsillan a remény, hogy rendezd a pénzügyeidet. De most nagyon fontos, hogy ne kapkodj, és ne siess semmivel. Még nem kell döntened, csak gondolj át alaposan mindent. Új célokat, terveket tűzhetsz ki, de kérhetsz pénzügyi tanácsot is hozzáértő emberektől. Ma többen is lesznek körülötted.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Pénteken reggel nehezen ébredsz. Talán egész éjjel csak forgolódtál, és meglehetősen fura dolgokat álmodtál. Próbáld összeszedni magad, mert napközben visszatér a jó hangulatod. Sőt, azt veszed észre, hogy egyre több az energiád. A fáradtságod előbb múlik el, mint sejted.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Pénteken még az előző nap feszültségein gondolkozol. Próbáld elengedni, és próbálj előre tekinteni. Ha megoldható, vegyél ki mára szabadságot, és pihenj egész nap. Nem igazán tudnál a munkádra koncentrálni. Ha mindenképpen dolgoznod kell, most nem vagy könnyű helyzetben.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Új barátokra találhatsz pénteken, vagy a meglévőket újíthatod meg, frissítheted fel. Könnyen lehet, olyan ismerőssel futsz össze, akivel évek óta nem láttátok egymást. A köszönésen túl mindenképpen élj a lehetőséggel, és hívd meg legalább egy kávéra. Nagyon fontos dolgokat mesél majd neked...

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Pénteken a munkáddal kapcsolatosan kapsz új információt. Lehet, hogy elsőre nem igazán tetszik majd neked, de most nagyon jól tennéd, ha nem ítélnél elsőre. Inkább ízlelgesd magadban, és persze hagyd, hadd ülepedjen le benned. Néhány nap múlva teljesen más színben látod az egészet.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nagyon jó kedved lesz pénteken, és nemcsak a közelgő hétvége miatt. Nagyszerű híreket kapsz, de ettől függetlenül mára fontos feladataid is vannak. Az ünneplést hagyd meg estére. Ne felejtsd el, a szorgalmadra továbbra is nagy szükség van. Ez alapján mérik most a teljesítményedet...

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Valamivel energikusabb és lelkesebb is leszel, mint amilyen a hét előző napjain voltál. Lehet, hogy a hétvége teszi, lehet, hogy kezdődik a szabadságod, a lényeg, hogy múlik a nyugtalanságod. Ma még meglepően hatékonyan dolgozhatsz. Érdemes kihasználnod a pozitív energiákat.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Alig vártad már a pénteket, nem igaz? Nos, nem véletlenül, mert van valaki a környezetedben, aki igencsak felhívta magára a figyelmedet. Alig várod, hogy találkozzatok és beszélgessetek. Ez most valóban jó lehetőség az ismerkedésre, de azért próbálj kicsit visszafogott lenni...

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Meglepően friss és energikus leszel pénteken. Ez pedig akkor is nagyon jól jön, ha dolgozol, és akkor is, ha a szabadságodat töltöd. Több feladattal is gyorsan végzel. Arra azért figyelj, hogy ne legyél felületes, mert ha elsiklasz a fontos részletek fölött, kezdheted az egészet elölről. Ettől már nem lesz jó kedved.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Jó a hangulatod pénteken. S tökéletes ez a nap az ismerkedésre, a flörtökre is. Lesz kedved beszélgetni, társaságba menni. Persze mindez a munkahelyedre nem igaz. Ott nem biztos, hogy jól jönne ki, ha a kollégák figyelmét kötnéd le. Este viszont bármi megtörténhet...

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Nagyon furcsa, sőt kifejezetten felkavaró álmod lehet péntekre virradóan. S ez az egész napodra rányomhatja a bélyegét. Ne akard megfejteni, és lehetőség szerint ne is foglalkozz vele túl hosszan. Ha fontos az üzenet, úgy is rájössz magadtól. Szerencsére a hétvégéd szuperül alakul. Inkább erre gondolj!

Még több horoszkóp