Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Kosként egy kis megpróbáltatással indul a napod. Remekül helytállsz, büszkeséged pedig sok energiát, lendületet ad a nap további óráira. Ha nincs párod, egy régi jelentkező bukkan fel ismét, akire már te is más szemmel nézhetsz. Párban szinte forr köztetek a levegő. Szerelmetek új szintre léphet most. Kedvesed igyekszik a kedvedben járni, este egy vacsoraötlettel is előrukkolhat. Megérdemled a kényeztetést.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Kiegyensúlyozott és jókedvű leszel ma, ami annak köszönhető, hogy a körülötted lévő esetleges gubancok, megoldásra váró dolgok szépen rendeződni látszanak. Párkapcsolatodban is harmónia uralkodik, aminek részint a rajtad eluralkodó nyugalom is az oka. Szingliként a munka és a különféle programok erősen lekötnek ma, így a szerelem keresésére aligha jut energiád. Cupido csak erre a pillanatra várt: a leglehetetlenebb pillanatban elérkezhet a perc, amikor nagyot dobban a szíved.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Vasárnap valahogy tisztábban látsz mindent, és ez segít neked a mindennapi döntések helyes meghozatalában. Pároddal jól megy köztetek a problémamegoldás, a konfliktuskezelés, ami irigylésre méltó dolog. Ha nincs párod, egyik exed bukkan fel, aki talán folytatást remél. Közben téged valaki más foglalkoztathat. A programok, melyekre ma hivatalosak vagytok, lendületes estét ígérnek.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A vasárnapod zsúfolt, de izgalmas lesz. Az élet sodrása egyfelől tetszhet, másfelől fáraszthat. Igyekezz ma elég időt szánni a pihenésre. Ha mást nem is teszel érte, legalább aludj egy jót délután. Párod bókok ezrével halmoz el, köszönhetően ragyogó kisugárzásodnak. Nincs párod? Egyik barátnőd ismerőse kelti fel az érdeklődésed. Bár eleinte pironkodsz elmondani, de érdemes: némi nyomozás után kiderülhet, hogy lesz-e esélyetek megismerkedni. A dolog mindenképpen megér egy próbát.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Egy rokontól kéretlen tanácsot kapsz, de ne feledd, hogy szeretteid jót akarnak neked. Pároddal most sokkal jobban megy a kommunikáció, mint máskor, ráadásul a humor is beköltözik hozzátok mára is, még erősebben lesz jelen, mint egyébként. Szingliként munkád kapcsán vagy munkahelyed közvetlen közelében ismersz meg valakit, akibe jó eséllyel első látásra beleszeretsz. A nyári hangulat még tovább fokozza a benned ébredő érzelmeket, és akár kezdeményezésre is sarkallhat.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ha valaki, hát te igényled a rendet és rendszert. Sajnos ma ebből nem jut ki sok. A kaotikus állapotok közt azonban fókuszálj csak a lényeges dolgokra, illetve bízz benne, hogy megtalálod a fonalat a sok tennivaló közt. Menni fog! Szerelmi életedben egy meglepő és örömteli fordulat ígér kedvező folytatást. Egy nagyszerű utazás vagy közös kiruccanás visz színt és örömöt a napotokba. A közösen megélt élmények még közelebb visznek titeket, és további tervek szövögetéséhez adnak ihletet.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Vasárnap jó hírt kapsz, ami egészen felvillanyoz téged. A dolog egy számodra igen fontos kérdéssel lehet kapcsolatos. Párod és közted ébred némi féltékenység, de ez is csak a ragaszkodásotok és szerelmetek bizonyítéka. Ha nincs párod, jelöltedről elsőre nem jól hangzó infót tudsz meg, de ha mélyebbre ásol, kiderül, nincs ok aggodalomra. A mai napot érdemes lenne vízparton töltened.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Nincs értelme titkolni, égsz a vásárlási vágytól. Bármerre nézel, kecsegtető ajánlatok kísértenek. Próbáld mégis ráhúzni a cipzárt a tárcádra, és ne költekezz túl, de azért egy szép nyári ruhadarab belefér természetesen. Pároddal felforrósodik köztetek a levegő, aminek a hálószobában aratjátok le gyümölcsét. Nincs párod? Szexi kisugárzásod lesz a csali, most horogra akad egy hódoló!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Már érezhetted is a változás szelét, ami most elérkezik életedbe. Ma több szempontból is fordul a sorsod, és új fejezet indul el. Sokkal pozitívabb leszel magad is, és ez életed minden területén érződik majd. Szerelmi életedben is újdonság várható. Amennyiben nincs párod, egyik barátnőd ismerőse szemet vet rád. Amint összeszedi bátorságát, bizonyosan kezdeményezni is fog. Kisugárzásod, különleges lényed az, ami megfogja.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Főnököd elismerően nyilatkozik rólad. Nem tudni, hogy ezt a füled hallatára teszi vagy sem, de mindenképp érezheted elégedettségét a munkavégzés alatt is. Pároddal egy utazás ötlete merül fel. Rövidebb vagy hosszabb, de romantikusnak ígérkezik. Szingli Bakként egy olyan férfi felől tapasztalsz közeledést ma, akitől erre nem számítanál. A dolog azonban maximálisan rendben van, és magad is megláthatod az illetőben a lehetséges párjelöltet.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hallgass megérzéseidre vasárnap, mert most több alkalommal is fontosat súghat. Ha így teszel, egy munkád során felmerülő kérdésben is tisztábban látsz majd. Párod egy remek ötlettel áll elő, ami új lendületet ad amúgy is szuper napotoknak. Ha egyedülálló vagy, ne vonakodj, próbáld meg az internetes társkeresést! Tudom, nem egyszerű ez az ismerkedési forma, de hidd el, nem csak negatív és flörtölni vágyó emberek regisztrálnak, hanem olyanok is, mint te, akik komolyabb kapcsolatra vágynak.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Halakként valamire roppant kíváncsi leszel vasárnap, de az egyetlen, amit tehetsz, hogy kivárod, míg tudomásodra jutnak a részletek. Ne kérdezősködj, légy türelemmel. Párod meglepő vallomása egészen új fényben tünteti fel őt előtted, és talán kicsit még jobban beleszeretsz. Ha szingli vagy, kéretlen hódolód akadhat. A legjobb, ha már az elején határozottan nemet mondasz. Estére már jobbra fordul a helyzet, és képbe kerülhet valaki, aki lebilincsel a kisugárzásával.

Még több horoszkóp