Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Néha fel kell ismerned, nem is azok a rosszakaróid, akikről hitted. Könnyen lehet, akit rosszakarónak hiszel, valójában segíteni akar neked. De ha felcímkézed rosszakarónak, nem tud segíteni. Most mindenkivel szemben legyél nyitottabb a szokásosnál is.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Sokkal egyszerűbb ítélkezni valaki fölött. Sokkal egyszerűbb hinni, hogy te jobban csinálnád nála a dolgokat. Szombaton éppen ezért ítélkezés helyett arra biztatlak, próbáld meg te is ugyanazt! Egyszerűen csak mutasd meg, lehet jól is csinálni ugyanazt!

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Teremts magadnak új otthont! Ha költöztél, azért, ha még nem költöztél, akkor meg azért. Azzal, hogy időnként átalakítod, átrendezed az életteredet, felfrissíted az energiákat is magad körül. Olyan ez, mint egy energiaátömlesztés, ami segít újult erővel folytatni a hétköznapi teendőket, küzdelmeket.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Nagyon pontosan tudod, mit szeretnél, csak éppen abban nem vagy biztos, hogyan érd el azt. Nem baj, a lényeg, hogy már tudod, mi akarsz megvalósítani. A következő lépés, hogy magad köré gyűjts egy olyan csapatot, akikkel közösen harcolhatsz a céljaidért.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! A dolgok nem mindig azok, mint aminek tűnnek. Könnyen lehet, ma a rossznak tűnő helyzetről kiderül, hogy valójában nagyszerű lehetőség, remek alkalom, amit egyszerűen nem engedhetsz el. Ragadd meg ezt az alkalmat most!

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Szombaton szokatlan esemény történik veled. Tévedsz, és emiatt zavarba is jöhetsz. Ne felejtsd el, tévedni valóban emberi dolog. Fontos, hogy tudd, mit kell tenni, ha tévedsz. Ismerd el, hogy nincs igazad, kérj bocsánatot, majd pedig bocsásd meg magadnak a tévedésedet.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Családod szeretné, ha most segítenél rendezni egy családi konfliktust. Ebben a konfliktusban talán mindenkinek igaza van, de az is lehet, hogy senkinek sincs. Bárhogy is legyen, nehéz kiválasztani, kinek az oldalára állj. Ez pedig azt jelenti, talán új megoldással, új lehetőséggel kell előállnod!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ragadd meg a lehetőséget, hogy végre békét köss valakivel. Talán régóta húzódó vitára tehetsz pontot szombaton. Nem kellene tovább várnod, hogy lezárd a nézeteltérést. Sőt! Egyáltalán nem kellene tovább várnod, hogy kibékülj másokkal. Ma este ne feküdj le haraggal a szívedben!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ne dőlj be a látszatnak, mert a valóság a legtöbb esetben teljesen más, mint hitted volna. Ma mindenképpen nézz a dolgok mögé. Ha így teszel, könnyen kiderülhet, hogy a felszín mögött olyan mély tartalom rejlik, amit kívülről sohasem következtethetnél ki.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Azt hiszed, valaki a családban nem jól csinálja a dolgát. Könnyen lehet, családi kupaktanácsot is tartasz erről, és elmondod mindenkinek, szerinted ez nem jó. Tévedsz. Valójában nagyon is jól intézi az ügyeit. Valójában az a jó, ahogy ő csinálja, és az lenne a rossz az ő helyzetében, ahogy azt te szeretnéd csinálni.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ahhoz, hogy rendbe szedd az életedet, a gondolataidat, talán a lakásodat kellene először rendbe szedned. Talán először rendet kell tenned magad körül, hogy megtaláld azt a belső rendet, amelyre olyan régóta vágysz. Szombaton elkezdheted a rendrakást a lakásodban.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Hihetetlen akaraterőd van, amiről még szinte te sem tudsz semmit. Talán nem tudod még, milyen hatalmas akaraterő lakik benned, és milyen sok mindenre vagy képes. Szombaton szedd össze az akaraterőt, és mutasd meg másoknak is, mire vagy képes - ha akarod.

Még több horoszkóp