Mutatjuk, hol ered el az eső, óráról órára

2022. augusztus. 31 13:00

A napfényes időt a délutáni óráktól kezdődően megnövekvő felhőzet váltja, majd késő estétől nyugat felől egyre nagyobb területen várható esőzés.

A délután folyamán megnő a csapadékhajlam, késő estétől nyugat felől egyre nagyobb területen elered az eső. Ezúttal hazánk nyugati kétharmadán van esély csapadékra, északkelet, kelet ismét kimaradhat az öntözésből. A legtöbb eső délen, délnyugaton eshet a jelenlegi adatok szerint – csütörtök éjfélig a Dunántúlon helyenként, főként a nyugati, délnyugati területeken a lehulló csapadék mennyisége 20 milliméter felett alakulhat.

Az alábbi összeállításban a legfrissebb modelleredmények alapján térképeken szemléltetjük a csapadékzóna útvonalát szerda 17 óra és csütörtök 16 óra között.

Folyamatosan frissülő radarképeinken megtekinthetik, hogy merre hull csapadék az országban, az aktuális információkért pedig érdemes figyelemmel kísérni veszélyjelzés oldalunkat is.

Szerda, 17 óra

Szerda, 18 óra

Szerda, 19 óra

Szerda, 20 óra

Szerda, 21 óra

Szerda, 22 óra

Szerda, 23 óra

Csütörtök, 0 óra

Csütörtök, éjjel 1 óra

Csütörtök, éjjel 2 óra

Csütörtök, éjjel 3 óra

Csütörtök, hajnali 4 óra

Csütörtök, hajnali 5 óra

Csütörtök, reggel 6 óra

Csütörtök, reggel 7 óra

Csütörtök, reggel 8 óra

Csütörtök, 9 óra

Csütörtök, 10 óra

Csütörtök, 11 óra

Csütörtök, dél

Csütörtök, 13 óra

Csütörtök, 14 óra

Csütörtök, 15 óra

Csütörtök, 16 óra

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Fronthatásra nem kell számítani. Holnap érkezik a következő front. A parlagfűre érzékenyek számíthatnak az allergiás tünetek megjelenésére, tapasztalhatnak orr- és szájnyálkahártya viszketést, orrfolyást, tüsszögést, szemviszketést.

A légnyomás emelkedik.