Mutatjuk, milyen idő lesz a Szigeten

2017. augusztus. 08 9:27

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is lesz nagy melegben, viharban és kellemes nyári időben részük a Szigetre látogatóknak. Mutatjuk, hogy melyik napon, mire számíthatnak.

szerda, 08.09.

Derült időre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 35 fok körül alakul.

 

csütörtök, 08.10.

Napos időre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 36 fok körül várható.

 

péntek, 08.11.

Napos, száraz időre számíthatunk, majd délután időnként erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, de estig csapadék még nem valószínű. A délkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 24, a legmagasabb nappali hőmérséklet 35 fok körül valószínű.

 

szombat, 08.12.

Gyakran lesz erősen felhős az ég, és több alkalommal valószínű eső, zápor, délelőtt zivatar is. Az északnyugati szelet többször erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 fok körül valószínű.

 

vasárnap, 08.13.

Délelőtt még erősen felhős időre számíthatunk és kisebb eső is előfordulhat, majd a déli óráktól csökken a felhőzet és több órára kisüt a nap. Az északnyugati szelet gyakran élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 fok körül valószínű.

 

hétfő, 08.14.

Sok napsütésre van kilátás, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szelet gyakran élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 fok körül valószínű.

 

kedd, 08.15.

Sok napsütésre van kilátás, csapadék nem valószínű. A légmozgás mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 fok körül valószínű.

 

szerda, 08.16.

A napsütés mellett időnként erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szelet gyakran élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 fok körül valószínű.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg. Ezért tartózkodjanak a legmelegebb órákban hűvös helyen és fogyasszanak könnyű ételeket. Az elmúlt évekhez képest eddig csapadékosabb és melegebb nyár kedvezett a parlagfű növekedésének. A parlagfű pollenszemei már több helyen megjelentek a levegőben.

A légnyomás nem változik.