Tombolni fog a hőség a FEZEN-en

2017. július. 30 11:41

Hamarosan megkezdődik a Jubileumi 20. FEZEN. Nemcsak a hangulat lesz forró a fesztiválon, az időjárás is rendkívüli melegről gondoskodik.

szerda, 08.02.

Többnyire derült, napos, csapadékmentes idő várható. A déli, délkeleti szél napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 35 fok körül alakul.

 

csütörtök, 08.03.

Túlnyomóan napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. A déli szél időnként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 20, délután 36 fok körül alakul.

 

péntek, 08.04.

Napos idő várható. Csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél időnként megerősödik. A hőmérséklet hajnalban 22, délután 36 fok körül alakul.

 

szombat, 08.05.

Túlnyomóan napos, csapadékmentes időre van kilátás, mérsékelt keleties széllel. Kora reggel 21, délután 37 fok körül alakul.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Hidegfront

Bár egy hidegfrontnak köszönhetően picit mérséklődött a forróság, továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg. Ezért tartózkodjanak a legmelegebb órákban hűvös helyen és fogyasszanak könnyű ételeket. Az elmúlt évekhez képest eddig csapadékosabb és melegebb nyár kedvezett a parlagfű növekedésének. A parlagfű pollenszemei már több helyen megjelentek a levegőben.

A légnyomás emelkedik.