január 24.szerda

Délen és nyugaton változóan felhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Az ország többi részén általában sok lesz a felhő, inkább csak rövid napos időszakok lehetnek, az Északi-középhegység térségében pedig nagyrészt borult marad az ég, helyenként tartósabban megmaradhat a köd, és főként arrafelé néhol gyenge hóesés is előfordulhat. A délire forduló szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között várható, de délnyugaton egy-két fokkal enyhébb, északkeleten hidegebb valószínű. Estére -2 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

7
6
7
6
7
5
4
3
1
4
2
0
4
2
2
1
1
1

08:18

17:34

0,6

várható max. uv:gyenge

Hójelentés

Síterep Hegy Utolsó havazás
Eplény 60 cm 2018-01-23
Budapest, Normafa 10 cm 2018-01-21
Nagy-Hideg-hegy 40 cm 2018-01-21
Bánkút 22 cm 2018-01-21
Szilvásvárad 2 cm 2018-01-20
Kékestető 60 cm 2018-01-21
Mátraszentistván 65 cm 2018-01-21
Dobogókő 10 cm 2018-01-23
Visegrád 35 cm 2018-01-23
Sátoraljaújhely 60 cm 2018-01-20

Friss hó

Az összes síterep Európában »Síterepek Európában »

Webkamera

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Az élet tele van meglepetésekkel. Úgy értem, pozitív meglepetésekkel. Ma is ilyen pozitív meglepetések teszik jobbá a napodat. Olyan meglepetések, amelyek feledtetik veled azt, hogy nem minden alakult pontosan úgy ma sem, mint ahogyan azt tervezted eredetileg. A meglepetések így is nagyszerűek lesznek.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Mi a fontosabb, az, hogy igazad legyen, vagy az, hogy boldog legyél? Ugye, milyen egyszerű lenne azt mondani, hogy az, hogy boldog legyél. Ugye milyen egyszerű lenne azt mondani, hogy nem számít, kinek van igaza. Ma mégis ragaszkodsz ahhoz, hogy mindeni tisztában legyen vele: Neked van igazad.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Olyan sok minden lehettél volna. Emlékszel, mennyi álmod volt? Emlékszel, milyen színesnek láttad a jövőt? Most jött el az a jövő, és ha nem vagy megelégedve a színekkel, az csakis azt jelenti, hogy neked kell tenned valamit. Neked kell tenned valamit annak érdekében, hogy a színek ismét visszakerüljenek az életedbe.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Szükséged lenne egy gyors megoldásra egy olyan helyzetben, amely kifejezetten lassan és nyögvenyelősen halad. Szükséged lenne arra, hogy ne csak apró lépésekben araszolj előre, hanem egy hatalmas ugrással beérj a célba végre. Ebben a hétmérföldes lépésben egy barátnőd lesz a segítségedre.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Azért kell megőrizned a hitedet, mert ha te elveszíted, akkor sokan mások is elveszítik a saját hitüket a környezetedben. Olyan vagy, mint egy kályha, amely melegíti azokat, akik köré gyűltek. Ne veszítsd el a hitedet, ha azt szeretnéd, hogy a környezetedben is megmaradjon a remény szerdán.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Hiszed, vagy sem, a hírek igazak. Persze az lehet, hogy nem teljesen igazak, de érdemes azzal számolnod, hogy a hírek valóban igazak. Ma szánj időt arra, hogy végiggondold: Mit kell tenned a fejlemények jegyében, és mit kell tenned akkor, ha a mai kósza hírek hirtelen ténnyé szilárdulnak.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ne higgy az összeesküvés elméleteknek! Azok, akik félelemmel teli rettegéssel mesélik el a legújabb összeesküvés elméleteket maguk is áldozatok. No nem egy-egy összeesküvés áldozatai, hanem a saját fantáziájuk áldozatai. Ők azok, akik elhitték azt a félelmet, amelyet az elméjük termelt. Neked nem kell beállnod közéjük.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Vedd észre, hogy mikor bántasz ok nélkül másokat, és vedd észre, hogy mikor bántod őket okkal. Úgy értem, hogy akkor sem jogos, hogy bántod őket, ha van okod, de akkor legalább azt értjük, hogy mi motivál téged. Érdemes ebben az esetben az okokra más módon reagálnod, és egymás bántása nélkül rendezned ezt a helyzetet.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ma tedd fel a kérdést: Vajon jó úton járok? Lehet, hogy lassan változtatnod kellene. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy ne a szokott mederben folyjanak az események. Ehhez pedig arra van szükség, hogy te merj és tudj is változtatni. Talán most kellene azt tenned, hogy egy egészen picit máshogy csinálod a dolgokat, mint tegnap.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Szeretnéd hasznosnak és értékesnek érezni magadat szerdán, de ehhez talán nem kapod meg az összes külső visszaigazolást. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban: Attól még nagyon is hasznos és értékes vagy, hogy mások ezt talán nem látják meg benned. Nem kellene mások megerősítő szavaira várnod.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Fontos, hogy értsd: Az élet lehet vidám is. Nem kell mindig a komolyságot, a küzdelmet és a súlyos gondolatokat választani. Sokkal egyszerűbb lenne az életed, ha a boldog perceket keresnéd, ahelyett, hogy a nehézségekre koncentrálnál. Ne felejtsd el, hogy mindig abból kapsz többet, amire éppen koncentrálsz.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ha már unod, hogy mindig neked kell az erősebbnek és az okosabbnak lenni, akkor próbaképpen ma legyél a gyengébb és a butább. Próbáld ki, hogy mi történik, ha felvállalod a gyengeségedet, a bizonytalanságodat, a kudarcaidat és a tévedéseidet. Ha így teszel, meglepően jól alakul a napod.

Még több horoszkóp

orvosmeteo

Melegfront

Már front nem lesz felettünk, de a magasban intenzív melegedés zajlik. A rugalmatlan érrendszer nehezen kompenzálja ezt a változást. A melegfront okozta koncentrációs és figyelemzavarok veszélyes élethelyzeteket teremthetnek. De a munkahelyi teljesítmény csökkenését is okozhatja a front. Mérsékelt marad a légmozgás, így a szél biometeorológiai hatásaival nem kell számolni.
A légnyomás csökken.

rekordok anno

Január 24.

-34,1

Baja

1942

15,5

Rajka

1993