szeptember 17.kedd

Tovább csökken a felhőzet, de délen még reggelig sok lesz a felhő, eleinte főként délen és nyugaton, majd reggel már csak a déli határvidéken alakulhat ki eső, zápor, zivatar. Az északnyugati, északi szél több helyen megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet hajnalban általában 9 és 14 fok között alakul, de az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben hidegebb is lehet.

Országos előrejelzés

22
24
23
24
28
25
24
23
24
24
24
23
19
22
21
22
22
22

04:22

16:54

4,5

várható max. uv:mérsékelt

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Kedden ugyan már nem leszel annyira aktív, mint az elmúlt napokban, de ettől még remekül fogod magadat érezni. Talán most kerülsz a valódi egyensúlyodba, és az előző napokban hajtottad magadat kicsit túl. A szépség ma valahogy sokkal fontosabb lesz, mint általában. Mi lenne, ha ma csak úgy, ok nélkül rácsodálkoznál egy gyönyörű virágra?

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Kétségtelenül a kedd az egyik legnagyszerűbb nap a héten. Önmagad vagy, a hangulatod is különösen jó, és ma nagyon fogékony vagy minden szép dologra. Ha kedved tartja, ma például új frizurát is csináltathatnál magadnak, de legalábbis kényeztethetnéd magad egy kicsit. Talán valamilyen luxus pipere is beleférhet a keretedbe.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! A többiektől eltérően te ma sem igazán látod rózsásnak a helyzetedet. Mégis érdemes a pozitív énedet erősíteni, és a szép dolgokra törekedni. Minél több jót tudsz felsorolni a mai napban, meglátod, tényleg annál több pozitív esemény részese lehetsz. Egyet tilos kedden: keseregni.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! A kedd a kedved szerint alakul. Az is lehetséges, valamilyen váratlan esemény történik veled. De most csöppet sem zavar, sőt kifejezetten izgalmasnak tűnik, hogy olyasmit tehetsz, amit máskor többnyire nem. Például ma előbb leléphetnél a munkahelyedről, és megengedhetnél magadnak valami ínycsiklandó sütit...

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma semmi és senki sem akadályoz, hogy szívósan és nagyon szorgalmasan végezd a feladatokat. És nem is zavar egyáltalán, mert szinte azonnal látod a kézzel fogható eredményt. El tudod képzelni, hogy ez most még csak a kezdete valamilyen izgalmas folyamatnak? A bolygók hamarosan óriási kegyben részesítenek téged.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A mai nap nyugalmasan, és igazán jó hangulatban zajlik. Van kedved a feladatokhoz, semmi és senki sem stresszel. Szorgalmad előbb érik be, mint sejtenéd. Már holnap egészen különleges napra ébredhetsz. Szóval a legfontosabb, hogy semmit se hagyj szerdára. De valójában ez föl sem merül benned.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ha tehetnéd, kedden a legszívesebben egész nap divatlapokat bújnál. Ma feldob, hogy máris az őszi trendeket nézegetheted. Aztán persze ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy még ma délután vásárolni menj, és beszerezd a legújabb és legdivatosabb csizmát. Hidd el, semmiről sem maradsz le, ha vársz még vele. Lesz a vásárláshoz alkalmasabb időpont is a mainál.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Meglepően érzékeny és érzéki ma a hangulatod. Szíved szerint az egész napot a pároddal összebújva töltenéd. Kedden nagyon vágysz a lágy és finom érintésekre. Ha napot nem is töltheted a szerelmeddel, még ott van az egész este. Mindent bepótolhattok...

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Amilyen energikus voltál az elmúlt napokban, kedden annyira nehézkesnek érezheted magadat. Nem baj, hamarosan komoly fordulatot hoznak a bolygók, már csak ezért is jó, ha ma kicsit visszafogottabb vagy. Csináld a munkádat a magad ütemében, de ne akarj siettetni semmit. Hidd el, pozitív hozzáállással ez mai nap is egészen könnyű lehet.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Kedden érdemes lenne a kulináris élvezeteknek hódolnod. Ma ne érd be az otthoni szendviccsel, hanem tényleg ebédelj úgy, mint a király. Ha valaki, te mindenképpen megérdemled. Szóval, tedd félre ma a szigorúságot, a túlzott fegyelmet, és ne nézd az árakat, hanem válassz valami igazán finomat.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Úgy érzed, mintha minden egy helyben állna az életedben, és tapodtat sem mozdulna. Nos, valamilyen szinten mindez tényleg igaz. Viszont nagyszerű hír, hogy nem kell már sokat várnod a változásra, de legalábbis arra, hogy végre elindulnak az ügyeid a lehető legjobb irányba. Mennyire tudsz türelmes lenni?

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Ha teheted, kedden vegyél ki szabadságot, és egy kicsit frissítsd fel a fejedet. Érdemes erdőben sétálnod, de ha csak arra jut időd, hogy megpihenj a közeli park valamelyik padján, már azzal is nagyon jót teszel a lelkednek és a hangulatodnak. Ma csodáld meg a természet szépséget. Könnyen rájössz, tényleg mennyire gyönyörű most minden körülötted.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Hidegfront

A szerdai nap folyamán a hidegfront elhagyja térségünket, hatása így fokozatosan csökken, a délutáni órákra meg is szűnik. Az érzékenyebbeknél görcshajlam, fejfájás és vérnyomás problémák még előfordulhatnak. Az erős szél jelentősen csökkenti a hőérzetünk.
A következő napokban a parlagfű pollenkoncentrációja az ország nagy részén továbbra is jellemzően a közepes-magas tartományban marad, bár helyenként - elsősorban az Alföldön - a nagyon magas szintet is elérheti.

A légnyomás emelkedik.

rekordok anno

Szeptember 17.

-1,1

Zabar

2004

37,3

Körösszakál

2015