április 21.szombat

Derült, napos, száraz idő lesz. Főként az ország északi felén élénkül meg a déli, délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés

24
24
23
22
22
22
23
22
23
22
22
23
15
16
20
19
15
14

05:43

19:43

5,0

várható max. uv:erős

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Nehezebben megy a mai munka, mint azt gondoltad volna. Szombaton úgy érezheted, hogy víz alatt kell versenyt futnod. Miközben azt érzed, hogy hatalmas ellenállás tart téged vissza talán eszedbe sem jut, hogy most te vagy az ellenállás forrása. Ma mindent nehezen csinálsz meg, amihez nincs kedved.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ne csak a hibákat lásd meg szombaton, de vedd észre azt is, ami jó. Most hajlamos vagy arra, hogy nagyon is kritikusan gondolkodj. Most hajlamos vagy arra, hogy csak mások hibáit nézd. Sokkal jobb lenne, ha tudatosan megkeresnéd azt is, ami sikerült és azt is, ami jó. Ma mindenkinek mondd el, mit csinálnak jól.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Fontosak neked a külsőségek, és ezzel nincs is semmi baj. Nem baj, hogy most a megjelenéseden szeretnél javítani. A szombat alkalmas arra, hogy beújíts néhány divatos ruhát, hogy megváltoztasd a frizurádat, vagy hogy újraálmodd az egész megjelenésedet.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ha ma dolgoznod kell bosszantónak találhatod, hogy nem tudsz sok időt a családoddal tölteni. Érdemes már ma eltervezned, hogy az egynapos hétvégét hogyan töltitek holnap. Érdemes eltervezned, hogy milyen programmal töltitek a napot. Válassz egy olyan programot, amelyet mindenki hasznosnak és értékesnek tart majd.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Szívesen másolnád mások munkáját szombaton, mert úgy érzed, hogy te sokkal jobban csinálnád, mint ők. Lehet, hogy igazad van. Lehet, hogy valóban sokkal jobban teljesítenél az ő helyükben. De most a saját helyedben vagy. A másolás helyett pedig megéri saját teljesítményt nyújtanod.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Igazán élvezed a napsütést és élvezed, hogy nyárias lett ez a tavasz. Ma talán elkezdhetnéd elővenni a nyári ruháidat, és elkezdhetnéd átnézni a ruhatáradat. Azokat a nyári ruhákat, amiket már évek óta nem hordasz el kellene ajándékoznod. Hidd el, sokan vannak a környezetedben akik örülnének nekik.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Megnő az étvágyad szombaton. Most a legszívesebben egész nap majszolnál valamit. Különösen vágysz a szénhidrátokra, minden sütemény, minden fánk és minden keksz megkísért szombaton. Tudod mit? Belefér az étrendedbe az, hogy egy kicsit lazábbra fogd a dolgokat, és egy kicsit többet egyél a szokásosnál.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Itt az ideje úja hivatást, új karriert választanod magadnak. Olyan régóta gondolkozol a régi vágyaid és a régi karrier álmaid szerint. Vedd észre, mennyi minden megváltozott körülötted. Megváltoztak a körülmények, megváltozott a családi helyzeted, a szerelmi életed, még az anyagi helyzeted is. Az új helyzetek, új karrierért kiáltanak.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Egy álom tart izgalomban szombaton. Van egy vágyad, egy célod, amelyért hajlandó vagy többet dolgozni a szokásosnál is. Hidd el, most megéri rákapcsolnod, és megéri egy kicsit többet dolgoznod. Ha így teszel, hamarosan eléred a kitűzött célodat, és elégedetten hátradőlhetsz.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A legszívesebben otthon töltenéd ezt a napot, és ki sem mozdulnál a lakásból. Ma azonban munkanap van, és te is azok között lehetsz, akiknek el kell menniük otthonról. Ne felejtsd el, hogy hamarosan egy nágynapos hétvége jön, amely az egész a pihenésről és a feltöltődésről szólhat majd.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nem mindig tudod pontosan megfogalmazni, hogy mit vársz el másoktól, ez pedig zavarhoz és félreértésekhez vezethet. Szombaton fontos, hogy mindenki pontosan tudja, mit szeretnél tőle. Ma fontos, hogy mindenki értse, mik az elvárások, és mik a lehetőségek. Ha pedig szükséges, akkor nyújts segítő kezet is másoknak.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A legszívesebben egyedül töltenéd a napot Most szükséged van arra, hogy magadban legyél, és hogy egy kicsit elmélyülhess a gondolataidban. Szükséged van arra, hogy rendszerezhesd a gondolataidat. Ha ma társaságban is kell lenned, keríts arra időt, hogy egy kicsit meditálj, egy kicsit relaxálj, és befelé figyelj.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Eseménytelen, frontmentes időjárás várható egész hétvégén. Sok lesz a napsütés. Már számolni kell a leégés veszélyével, ezért csak megfelelő védelem mellett tartózkodjunk a tűző napon. Érdemes a szabadban tölteni az időt. A szél már az egész országban csillapodik, így a kellemetlen tünetek is elmúlnak.
A légnyomás csökken.

rekordok anno

április 21.

-6,3

Kékestető

1959

31

Orosháza

1950