július 15.hétfő

Estig napos idő várható a gomolyfelhők fokozatosan leépülnek, kiderül az ég. Addig elsősorban keleten, délkeleten még kialakulhat néhol zápor, zivatar, de teljesen másutt sem zárható ki. A cellákhoz intenzív csapadékhullás, erős, esetleg viharos széllökés is társulhat. Zivataroktól függetlenül gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. Késő estére 21 és 30 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

34
32
36
37
36
39
38
36
33
39
38
37
24
27
30
27
26
26

04:01

19:38

8,5

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Nagyon feszült leszel hétfőn, mert idegesít, hogy mindenki a saját problémáján lovagol, neked pedig fogalmad sincs, mit tegyél. Próbálj meg ne vitatkozni, hanem higgadtan kezelni a helyzetet.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A hét első napján türelmetlen leszel, ennek következtében pedig olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket magad is megbánsz majd. A szorongás és a dühöd sajnos a nap végéig elkísér.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Hétfőn nem kell meglepődnöd azon, ha idegesen és fennhangon beszélnek veled. El kell könyvelned, hogy ez egy ilyen nap, holnaptól viszont, fordulhat a kocka. Ne légy türelmetlen, ez legyen a mai kulcsszó!

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Feszülten ébredsz. Könnyen felkapod a vizet is, pedig nem kellene a saját igazadhoz ragaszkodnod. Igyekezz lecsillapodni, mert ennek semmi jó vége nem lesz, hidd el!

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Újabb változásokra kell felkészülnöd. Most nem szabad ellenállnod, mert, ha makacsul ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, akkor csak magaddal szúrsz ki. Légy türelmes.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A hét első napja feszülten és kapkodva telik. Kétszer is gondold meg, kinek mit mondasz ma. Kerüld el a felesleges vitákat, a feszültséget. A mai nap könnyen belefuthatsz konfliktusba, ha nem figyelsz.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Hétfőn össze leszel zavarodva, azt se tudod, hol áll a fejed. Nem egyszerű a mai munka, hisz minden lépés egyeztetésre szorul. Ha lemaradsz, ne szégyellj segítséget kérni, mert hamar komoly vita lehet a vége.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Hétfőn igyekezz visszafogott maradni. Figyelned kell arra is, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Senkit nem szabad megsértened, mert abból csak vita lesz. Ez egy feszültebb hétfő lesz sajnos.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Sürgető feladatok várnak rád hétfőn. Ne halaszd holnapra a lemaradásodat. Gondold át, mit, hogy tudnál megoldani, de ne pánikolj, mert azzal viszont nem leszel előrébb.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A konfliktusok elől ne elmenekülj, hanem kellő türelemmel igyekezz megoldani őket. Ha higgadtan érvelsz, akkor mindenki elismeri majd, hogy neked van igazad. Ehhez azonban tiszta fej kell.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hétfőn bármi is történik veled, meg kell őrizned a hidegvéred. Nem lesz könnyű nap. Ha valami nem megy azonnal, akkor se kapd fel a vizet. Türelem, rózsát terem! Ez a fontos!

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Hétfőn óvatosnak és körültekintetőnek kell lenned. Se otthon, se a munkahelyen ne keresd a konfliktust. Ha úgy érzed, mindenből eleged van, akkor inkább próbálj elvonulni.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Július 15.

4,2

Dobogókő

1919

38,1

Túrkeve

1931

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg. Ezért tartózkodjanak a legmelegebb órákban hűvös helyen és fogyasszanak könnyű ételeket. Az elmúlt évekhez képest eddig csapadékosabb és melegebb nyár kedvezett a parlagfű növekedésének. A parlagfű pollenszemei már több helyen megjelentek a levegőben.

A légnyomás nem változik.

Startlapon fut