július 13.szombat

Általában derült vagy gyengén felhős idő várható, de főként északon időszakosan továbbra is erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés. Nagyobb számban a Duna vonalában, valamint az ország északi felén fordulhatnak elő záporok, zivatarok, de délen sem zárható ki teljes mértékben a kialakulásuk. A szél csak zivatarok környezetében lehet erős vagy viharos. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 18 és 25 fok között alakul, de a nyugati tájakon ennél pár fokkal hűvösebb is lehet a hajnal. A legmagasabb értékekre a vízpartokon, illetve a nagyobb városokban lehet számítani.

Országos előrejelzés

30
29
34
35
36
38
36
35
34
39
37
37
24
27
30
27
25
24

03:59

19:39

8,6

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma valaki túlságosan is kritikus lesz veled szemben. Ám most nem szabad megsértődnöd, inkább gondolkodj el azon, hogy az illetőnek igaza is lehet. Ne vegyél mindent támadásnak.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Szombaton légy nagyon koncentrált, mert csak így érhetsz a feladataid végére. Szerencsés vagy, ha van segítséged, de ha nincs, akkor sem kell kétségbe esned, mert mindennel végezni fogsz.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Szombaton sok feladatod lesz, mert sok mindent nem tudtál elrendezni a héten, így maradt a hétvégére. Próbálj meg időben végezni, és pihenni, mert a következő heted sem lesz túlságosan könnyű.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Szeretsz vásárolni, de ezen a szombaton inkább válassz másik programot. Ezzel megkímélnéd a pénztárcád és nem utolsó sorban magadat a csalódástól. Találjatok ki valami igazi nyári programot a családdal, barátokkal.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma ne kritizálj senkit. Ez a nap ne a veszekedésről és feszültségről szóljon, hanem a inkább a kikapcsolódásról. Kapcsolj ki végre és felejtsd el a gondokat, azokból úgyis volt a héten pont elég.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Feszült és fáradt vagy, ami miatt egyszerűen elviselhetetlenül bírsz viselkedni. Éppen ezért alkalmas ez a hétvége a pihenésre, lazításra, méghozzá úgy, ahogy csak te szeretnéd. Ne foglalkozz semmivel és senkivel.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Még feszült lehetsz az elmúlt néhány nap miatt, mivel nehéz hét áll a hátad mögött, ezért inkább pihenj. Holnap már választhatsz bármilyen programot, de most légy körültekintő, próbálj meg pihenni.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Szombaton könnyen családi vitákba bonyolódhatsz, ami nagyon kimerít. Ezúttal engedj el minden rossz szót a füled mellett, feszült, nehéz hét van a hátad mögött. Most inkább a pihenésre koncentrálj.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Bár szombat van érzékenyebb lehetsz a szokásosnál. Ez a szombat sajnos nem úgy sül el, ahogy eltervezted. Igyekezz magadra erőltetni a nyugalmat, különben több vitának is részese leszel.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Kérj meg valakit, hogy segítsen a házimunkával, mert így gyorsan végezhettek mindennel és utána jöhet a jól megérdemelt pihenés. Engedd el magad, ez a hétvége a tiéd. Töltődj, pihenj, nagyon rád fér.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma minden érzékszerved feléled, úgy érzed majd, mintha a fellegekben járnál. Ez a hétvége rendkívül különleges lesz számodra. Használd ki minden egyes percét. Élvezd, mert ritkán van ilyen napod.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Szombaton egy hozzád közel álló személy felkeltheti az érdeklődésedet. Még soha nem néztél rá így. Nem kell magyarázatot találnod erre, hiszen minden okkal történik. Ha kapcsolatban vagy, szervezzetek közös programot a pároddal.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Július 13.

4,2

Fügöd

1986

38,2

Tokaj

1991

orvosmeteo

Hidegfront

Bár egy hidegfrontnak köszönhetően picit mérséklődött a forróság, továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg. Ezért tartózkodjanak a legmelegebb órákban hűvös helyen és fogyasszanak könnyű ételeket. Az elmúlt évekhez képest eddig csapadékosabb és melegebb nyár kedvezett a parlagfű növekedésének. A parlagfű pollenszemei már több helyen megjelentek a levegőben.

A légnyomás nem változik.

Startlapon fut