július 18.csütörtök

Általában derült vagy gyengén fátyolfelhős lesz az ég, csak kevés helyen képződhetnek gomolyfelhők. Zápor, esetleg zivatar helyenként - nagyobb eséllyel a középső országrészben és a Dunántúlon - fordulhat elő. Az északias szél többnyire mérsékelt lesz, csak néhány helyen lehet élénk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 18 és 23 fok között alakul, de a szélvédettebb, főként északkeleti tájakon 15, 17 fok is lehet.

Országos előrejelzés

33
30
33
34
32
34
34
32
29
34
33
32
24
26
29
24
27
27

04:04

19:35

8,4

várható max. uv:extrém

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Ma egy váratlan ötlet találhat rád, amely teljesen megváltoztathatja a napodat. Légy nyitott az új lehetőségekre, és ne félj kipróbálni valami szokatlant. Az új gondolatok most nagy előrelépést hozhatnak

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A kreativitásod ma szárnyalhat. Talán egy művészi projektbe kezdesz, vagy új módokat találsz a problémák megoldására. Engedd szabadjára a képzeletedet, és élvezd az alkotás örömét.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma az alkotás kerül a középpontba. Legyen szó kézművességről, írásról vagy zenélésről, bármibe is fogsz, az sikeres lesz. Ne félj kifejezni önmagad és megmutatni a tehetségedet másoknak.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Az együttműködés ma különösen fontos lehet számodra. Talán egy csapatprojekt vagy közös munka során találkozol új emberekkel, akikkel hatékonyan dolgozhattok együtt. Az összefogás most sokat segíthet.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Vidámság és jókedv jellemezheti a napodat. Talán egy baráti találkozó vagy egy vidám esemény emeli a hangulatodat. Használd ki ezt a pozitív energiát, és oszd meg másokkal is a jókedvet.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ma a zene különösen inspiráló hatással lehet rád. Talán egy új dallam vagy kedvenc zenéd meghallgatása segít abban, hogy jobban érezd magad. Ne félj táncra perdülni vagy énekelni egy jót!

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Egy nagyszerű ötlet születhet meg a fejedben, amely hosszú távon is jelentős változásokat hozhat. Oszd meg másokkal is az elképzeléseidet, és ne félj belevágni a megvalósításba.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A kreativitás ma különösen fontos szerepet játszik az életedben. Talán egy új hobbit találsz, vagy egy meglévő projektet fejlesztesz tovább. Az alkotás öröme most különösen inspiráló lehet számodra.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ma az alkotás örömének élhetsz. Legyen szó festésről, írásról vagy bármilyen kreatív tevékenységről, a lényeg, hogy kifejezd önmagad. Az eredmény biztosan büszkeséggel tölt majd el.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Az együttműködés ma kulcsfontosságú lehet. Talán egy csapatmunka során találkozol olyan emberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Az együttműködés most nagy előrelépést hozhat.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Vidámság és öröm kísérheti a napodat. Talán egy váratlan találkozás vagy egy vidám esemény miatt érzed magad boldognak. Oszd meg ezt a jókedvet másokkal is, és élvezd a pillanatot.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A zene ma különösen inspiráló hatással lehet rád. Talán egy új dallam vagy egy régi kedvenc zene hallgatása segít abban, hogy jobban érezd magad. Engedd, hogy a zene vezéreljen és feltöltsön energiával.

Még több horoszkóp

rekordok anno

Július 19.

3,6

Szécsény

1996

41

Kiskunhalas

2007

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg. Ezért tartózkodjanak a legmelegebb órákban hűvös helyen és fogyasszanak könnyű ételeket. Az elmúlt évekhez képest eddig csapadékosabb és melegebb nyár kedvezett a parlagfű növekedésének. A parlagfű pollenszemei már több helyen megjelentek a levegőben.

A légnyomás nem változik.

Startlapon fut