augusztus 19.vasárnap

A sok napsütés mellett kevés gomolyfelhő is képződik, de csak kis eséllyel alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, ugyanakkor az északi, északkeleti szél a Tiszántúlon olykor megélénkülhet, sőt záporok, zivatarok környezetében átmeneti szélerősödés előfordulhat. A csúcshőmérséklet 30 és 35 fok között alakul. Késő estére 22 és 27 fok közé hűl le a levegő.

Országos előrejelzés

33
33
32
33
33
34
34
35
33
34
34
34
25
25
26
22
26
27

05:44

19:50

6,7

várható max. uv:erős

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Meglepődsz azon, hogy kikkel futsz össze véletlenül az utcán, vagy a közösségi médiában. Ma sok régi ismerősöd kerülhet eléd, és sok régi arccal találkozhatsz újra. A régi idők sztorijai helyett ma koncentrálj arra, hogy kivel mi van most. Ezek a a találkozások ugyanis sohasem véletlenek. Ma mindenkivel tudtok segíteni egymásnak azok közül, akikkel összefutsz.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Nagyon pontosan tudod, hogy nem szabad mindent elhinned, amit az emberek mondanak neked. Arra azonban érdemes vigyáznod vasárnap, hogy ez ne csapjon át teljes bizalmatlanságba. Nem kell mindenki szavahihetőségét megkérdőjelezned. Még azokét sem, akiket már füllentésen kaptál. Ma segíts az embereknek abban, hogy megbízhatóbbak legyenek!

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Ma folyton összekevernek valakivel az emberek. Könnyen érezheted úgy, mintha sok-sok hasonmásod mászkálna a városban, és mintha mindenki azt hinné, hogy te valaki más vagy. Talán mások tetteit, vagy döntéseit tulajdonítják neked, és az is lehet, hogy mások eredményeiért kapsz dicséretet. Pedig valójában annak örülnél a legjobban, ha a saját, egyediségedet ismernék fel a környezetedben.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Egy pillanat alatt átbillenhetsz a holtponton vasárnap. Mindegy hogy ez egy hangulati holtpont, vagy az energiaszintedről van-e szó, most egy pillanat alatt megváltozhat minden. Ha eddig energikus voltál, most készülj arra, hogy ma és holnap pihenned kellene. Ha pedig eddig alig tudtál megmozdulni a fáradtságtól, egyszer csak megélénkülsz, és onnantól úgy pörögsz, mint a búgócsiga.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Tudsz úgy mesélni az álmaidról, hogy azzal mindenkit fellelkesíts? Tudsz úgy mesélni a terveidről, hogy hirtelen mindenki részt akarjon vállalni bennük? Tudsz úgy beszélni a fejedben élő jövőképről, hogy mindenki megértse, ez neked, neki és az egész világnak jó lesz. Ha igen, hajrá, most itt az ideje annak, hogy beszélj a jövőképedről!

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Nincs szükséged arra, hogy újra és újra rákérdezz arra, amire egyszer már kaptál választ. Jó, értem, hogy úgy érzed, az a válasz nem volt kielégítő. Érdem, hogy úgy érzed, sokkal több és kimerítőbb válaszra van szükséged. Ma ahelyett, hogy újra és újra feltennéd a kérdésedet, inkább indulj útra, és magad keresd meg a válaszaidat a gyakorlatban.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A tündérmesék valóra váltásának az ideje lesz a hosszú hétvége második napja. Jó, nem azt állítom, hogy ma összeházasodsz a legkisebb királyfival (királylánnyal), és beköltöztök a kacsalábon forgó kastélyba. De az biztos, hogy ma akár akaratlanul is nagy lépést teszel meg az álmaid megvalósulása felé. Vasárnap a tündérmeséd valósággá válhat.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Valaki már nagyon szeretné, ha megismerkednétek egymással. Valaki nagyon szeretné, hogy elmélyítsétek a kapcsolatotokat. Valaki nagyon szeretné, hogy többet tudjatok egymásról. A vasárnap legfontosabb kérdése pont az, hogy te nyitott vagy-e erre a barátságra? Nyitott vagy-e arra, hogy egyre közelebb kerüljetek egymáshoz? Mennyire vagy nyitott az új emberekre?

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ne felejtsd el, hogy nem mindenki osztja a világnézetedet, és nem mindenki ugyanabból a nézőpontból szemléli az életet, mint te. Emiatt most lehet némi nézeteltérésed az emberekkel, hiszen talán meg akarod győzni őket a te nézőpontodról. Ma gyönyörködj a sokszínűségben, abban, hogy nem vagyunk egyformák, és hogy sokan sokféleképpen látjuk a dolgokat.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nem akarsz elmondani valakinek valamit. Szeretnéd megőrizni a titkaidat, és szeretnéd, ha mindenki tudná, hogy neked titkaid vannak. Ugye azt érzed valamennyire, hogy ez a két dolog ellentmond egymásnak. Ugye érzed, hogy könnyebb úgy megtartani egy titkot, ha nem mondod el mindenkinek, hogy van egy titkod?!

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma mindent kétszer ellenőrzöl, csak hogy biztos lehess abban, hogy mindent jól csináltál. Ez a nagy odafigyelés lelassít, így mindennel lassabban készülsz el. Abban azonban biztos lehetsz, hogy így lesz minden a lehető legjobb. Biztos lehetsz benne, hogy minden úgy jó, ahogy ma befejezettnek tekinted (a kétszeri ellenőrzés után).

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Mindegy, hogy az öröm vagy a bánat hatalmasodik el rajtad, mindegyik megakadályozza azt, hogy objektíven lásd a valóságodat. Ha a bánat burkol tompa szürke ködbe, akkor érdemes tudatosítanod magadban, hogy nem ez a valóság, ez csak a bánat torzítása. Ha az öröm burkol rózsaszín ködbe, akkor pedig élvezd ezt a lebegést, ameddig csak lehet.

Még több horoszkóp

Webkamera

rekordok anno

Augusztus 19.

4,6

Nagykanizsa

1981

39,2

Debrecen

1946