november 30.hétfő

Szakadozottá válik a felhőzet, de a Duna-Tisza közének szélesebb sávjában erősen felhős körzetek is maradnak. Kevés helyen lehet gyenge havazás, hószállingózás. Ma jobbára mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között alakul. Késő estére 0 és -6 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

4
4
4
4
5
4
3
3
2
4
3
2
6
3
4
3
5
5

07:08

15:56

0,9

várható max. uv:gyenge

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Nem lesz a kedvenced ez a hétfő. November utolsó napján a lehető legóvatosabban közlekedj. Nem lesz könnyű megőrizni a türelmedet, pedig nem nagyon tehetsz most mást. Arra is figyelj, hogyan fogalmazol, beszélsz a többiekkel… Gyűlölnéd, ha utólag kéne mindenkitől elnézést kérned.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Hétfőn a pénzügyek foglalkoztatnak a leginkább. De ez a nap nem alkalmas a komolyabb döntésekhez. Most az a legokosabb döntés, ha nem döntesz. Várj vele néhány napot, sokkal jobb lehetőségeid lesznek. A telihold fájó veszteségre figyelmeztet. Vigyázz a pénzedre, és nézd meg azt is, hogy mire költesz.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Finoman szólva sem leszel könnyű helyzetben hétfőn. Ha teheted, vegyél ki mára szabadságot, és töltsd otthon a napot. De legalábbis home office-ban kéne maradnod, mert ez a legbiztosabb megoldás, hogy ne borulj ki túlzottan. Nagyon érzékeny leszel a telihold hatására. Próbáld elengedni a füled mellett a bántó megjegyzéseket.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Téged közvetlenül nem érint a hétfői telihold, de ennek ellenére nem lesz könnyű kibújnod a feszítő hatása alól. Átérzed a többiek feszültségét, türelmetlenségét, s ez benned is eluralkodhat. A legjobb lenne, ha most csak olyan emberek társaságát keresnéd, akikből árad a derű. Nem sokan, de azért vannak ilyenek is körülötted.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Sokan feszültek körülötted hétfőn. De most épp ezért különösen fontos, hogy megőrizd a pozitív kisugárzásodat, a jó kedvedet. Nagyon sokat tehetsz ezzel a hozzáállással, hogy oldódjon a feszültség, a negatív hangulat. Te lehetsz az, aki ontja a pozitív energiákat. Törekedj rá, hálásak lesznek a többiek.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Hétfőn a jövő foglalkoztat a legerőteljesebben. Talán most ébredsz rá, hogy már csak egyetlen hónap maradt az évből. A december egyébként is minden évben pillanatok alatt elrohan. Próbáld elengedni a pánikot. Semmi okod rá, akkor sem, ha úgy érzed, nagyon sok mindent kellene még elintézned.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! A közlekedésben kell nagyon figyelmesnek lenned hétfőn. Nem lenne jó, ha problémásan kezdődne a heted. Inkább indulj el előbb, hogy biztosan célba is érkezhess. Ha autót vezetsz, még fontosabb a figyelem, a koncentráció és a türelem. Próbára tesz a telihold feszítő energiája. Ne hagyd magad „legyűrni”.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Meglehetősen feszült és ingerlékeny leszel hétfőn. Ma szeretnél minden fontos dolgot megbeszélni, egyeztetni, de abból csak viták alakulhatnak ki. A legfontosabb tanács, hogy próbáld megőrizni a nyugalmadat minden szituációban. Semmi sem érhet annyit, hogy idegeskedj és kiborulj miatta.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Nagyon lobbanékony lehetsz hétfőn. A párkapcsolatodat is kockáztatod, ha nem tudsz kellően türelmes lenni a másikkal. Ez egy nehéz és megerőltető nap mindenki számára. A legokosabb viselkedés a türelem, az empátia, a megértés. Most te vagy az erősebb, rajtad múlik, hogy alakul minden...

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nagyon sok feladat vár rád hétfőn, ami frusztrációhoz, kapkodáshoz vezethet. Minél több mindent akarsz megcsinálni, annál kevésbé haladsz. A telihold lassít téged, nem mellesleg az egészséged fontosságára is figyelmeztet. Mindenképpen figyelj és vigyázz magadra, nem lenne jó, ha lerobbannál.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Szerencsésnek érezheted magad, mert téged nem érint a részletes holdfogyatkozás és a telihold hétfőn. Ennek ellenére te is megérzed, hiszen a környezetedben mindenki sokkal ingerlékenyebb lehet. Nagyon jól jön most a humorod. De arra azért vigyázz, hogy bántó megjegyzéseket senki se tegyél.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A család feszíthet hétfőn. Talán olyan problémák jönnek elő, melyekkel most nem tudsz még mit kezdeni. Az otthonodban is történhet valami bosszantó dolog, amiért felkaphatnád a vizet. T e is tudod, mérgelődéssel nem oldasz meg semmit. Fogadd el, ez egy ilyen hét kezdet… Nem könnyű senkinek sem.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Nincsfronthatás

A hét első felében nem kell fronthatással számolni. Ma még előbújik a nap, de holnaptol visszatér a borult idő. Átkeveredett a levegő és csökkent a szennyező anyagok mennyisége a légkörben.

A légnyomás alig változik.

rekordok anno

November 30.

-18

Kecskemét

1925

18,1

Kaposvár

1930