szeptember 22.kedd

Általában napos idő várható, kevés felhővel, majd késő délutántól a délnyugati megyékben gomolyfelhők képződnek, és arrafelé néhol zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. A délkeleti, déli szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű. Késő estére 11 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

27
25
26
27
26
29
27
28
26
27
27
26
19
20
20
17
19
21

05:30

17:42

4,0

várható max. uv:mérsékelt

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Különleges találkozásban lehet részed már kedden. Igazság szerint semmit nem kell most tenned, csak egyszerűen legyél minél nyitottabb, járj nyitott szemmel és füllel. Ha új kapcsolatra vágysz, könnyen lehet, épp ma futsz össze a leendő partnereddel. De nagyon fontos információk is megüthetik a füledet.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Kedvesnek, türelmesnek kéne lenned, de ez most nem megy igazán könnyen. Pedig csak úgy érhetsz el bármit a többieknél, ha szeretettel, kellő nyitottsággal, figyelemmel közelítesz feléjük. A zsörtölődés, a duzzogás semmit nem segít, a viták, veszekedések, számonkérések meg főleg nem.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Óriási megkönnyebbülést hoz neked a Mérlegbe lépő Nap. Végre leesik a válladról az a teher, ami az elmúlt hetekben nyomasztott téged. Már kedden is különleges inspirációra találhatsz. Igazából keresned sem kell, csak legyél minél nyitottabb, be- és elfogadóbb. Mostantól minden sokkal egyszerűbb lesz.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ha családi megbeszélést tervezel, érdemes arra még ma sort keríteni. Később egyre nehezebben találod a közös hangot, a megértést a többiekkel. Kedden ugyanakkor egyezségre juthattok egymással. Az persze nagyon fontos lesz most is, hogy megőrizd a higgadtságodat, a türelmedet a többiekkel.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Különleges ez a kedd, mert uralkodó bolygód, a Nap a Mérleg jelébe lépett, míg a Mérleg uralkodó bolygója, a Vénusz a te jegyedben jár. Újra nagyszerű lesz a hangulatod, s egyre bizakodóbban tekintesz a jövődre is. Ez a konstelláció különösen pozitívan hat rád. Élvezd minden cseppjét!

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Nem találod a helyed ma. Pedig hidd el, nincs okod a szomorkodásra. Igaz, hogy a Nap kilép kedden a jegyedből, és a Mérlegben folytatja útját, de ez nem dráma, és nem is veszteség. Sőt, mostantól az anyagi helyzetedben várhatóak biztató változások. Szóval, semmi sem olyan tragikus, mint elsőre gondolod.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ha valakinek fülig érhet a szája, az kétség kívül te vagy. Kedden a Nap a jegyedbe lép, amellyel együtt megkezdődik a te hónapod. Ünnepelheted a születésnapodat, és számos pozitív változás is vár rád. Ideje volt, nem igaz? Bőven kijutott a nehézségekből az elmúlt időszakban. Mostantól fellélegezhetsz minden szempontból.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Lehet, hogy sok minden feszít most belülről, de még nem jött el az ideje, hogy ezeket továbbadd, elmondhasd másoknak. Ha valaki, te nagyon tudsz titkot tartani, csak erre gondolj. Legyél figyelmes, és mindig gondolkodj, mielőtt beszélsz. Valahogy most könnyelműen kikotyoghatsz olyasmit, amit még nem kéne.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! El kell fogadnod, hogy kedden egyszerűen nem tudsz előretervezni. Bármit gondolsz ki magadnak, valami mindig közbeszól. Fölösleges rajta bosszankodni, inkább vedd elő a rugalmas hozzáállásodat. Ha ezt dobta az élet, erre van szükséged. Téged ilyen "apróságok" sosem törnek meg.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Munkahelyi nézeteltérésekre, vitákra még kedden is számolnod kell. Sőt, a változás szele is megérinthet. A lényeg, hogy kerüld a konfliktusokat. Később nagyon hálás leszel érte magadnak. Tekintsd tesztnek, amikor a higgadtságodat, mértéktartásodat kell bizonyítanod. Mondogasd egész nap: "Ne szólj szám, nem fáj fejem".

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Fellélegezhetsz kedden, mert mostantól rugalmasabbá válnak a dolgaid, az ügyeid. Persze, még semmi sem oldódott meg, de legalább a változások láthatóan elindulnak. Jól teszed, ha egész nap a kedvenc zenéidet hallgatod, ettől megnyugszik a lelked, és visszatér a felhőtlen jó hangulatod is.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Könnyen lehet, valakinek búcsút kell intened. Az élet már csak ilyen, hol jönnek, hol mennek a barátok, az ismerősök, a partnerek. Bárki távozik az életedből, szomorúság helyett a hála érzését keresd magadban, mert ismerhetted őt. A feladata lejárt, valaki másnak adja át helyet az életedben.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Napról napra melegszik az idő. Csillapodik a légmozgás és sok lesz a napsütés ezért kicsit melegebbnek érezzük az időt. Fronthatással csütörtökig nem kell számolni. A csípős hajnalok miatt érdemes rétegesen öltözködni, mert ilyenkor már könnyű megfázni Érdemes kihasználni a jó időt. Ideálisak a körülmények egy kellemes őszi sétához, kiránduláshoz.
A parlagfű pollenszórása fokozatosan csökken.
A légnyomás csökken.

rekordok anno

Szeptember 22.

-2

Eger

1902

32,7

Máza

2003