december 15.szombat

Borult lesz az ég, országszerte számíthatunk havazásra, a keleti határnál átmenetileg vegyes halmazállapotú csapadék is kialakulhat. Az északi, északkeleti szél megélénkül, főként az Alpokalján és az Észak-Alföldön meg is erősödik, az ott kialakuló hóréteget hordhatja a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -4 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 fok körül alakul.

Országos előrejelzés

1
0
0
0
0
0
0
0
-1
1
1
1
4
2
2
2
3
3

08:23

16:54

0,8

várható max. uv:gyenge

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Végtelenül eleged van az önzésből, amit magad körül látsz. Ha ezen változtatni akarsz, először neked kell lemondanod az önzésről. Először neked kell az önzetlenség mellett döntened. Ezzel segítesz másoknak, hogy ők is önzetlenek legyenek.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! A családod teljesen máshogy emlékszik egy történetre, mint te. Ahelyett, hogy meg akarod győzni őket, egyszerűen fogadd el, ennek a családi legendának két olvasata van. Két szempont, két történet, két változat. Nem kell egyeztetnetek, és nem kell egyre szűkítenetek a legendákat.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Úgy tűnik, az üres naptároldal ma nagyon is inspirálóan hat rád. Úgy tűnik, most szívesen töltöd a napodat vicces és őrült elfoglaltságokkal, és talán annak is itt van az ideje, hogy mindent megváltoztass, amit karácsonyra terveztél. Igen, felrúghatod a hagyományokat - ha szívből akarod.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Váratlan látogató érkezik hozzád szombaton. Fogadd őt örömmel, és fogadd szeretettel minden ajándékát. A szombat alkalmas, hogy az elfogadást, a feltétel nélküli örömöt gyakorold. Azt, hogy milyen jó dolog beleereszkedned egy spontán programba, és milyen jó élvezni a perc örömét.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Élvezd ki a pillanatot! Ne siettesd az időt! Máshol akarsz lenni? Megértem, de most itt vagy. Most ez történik. Ha nem élvezed, akkor is ez történik. Ha megtalálod az örömöt, a szeretetet ebben a helyzetben, azonnal feloldod ezt a helyzetet és minden megváltozik. Próbáld ki!

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! A szabályok neked biztonságot adnak, de talán ijesztőek a környezetednek. Most érdemes mindenkit biztosítanod, hogy rájuk külön szabályok vonatkoznak a fejedben. Akkor is érdemes ezt mondanod, ha egyébként nem teljesen igaz, hiszen mindenki egyedi akar lenni a szemedben.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Ne felejtsd el, nem kell elhinned, amit a barátok mondanak. Úgy értem, attól, hogy egy arckrém nekik nem vált be, veled még csodákat tehet. Az, hogy egy márkát ők nem szeretnek, nem jelenti, hogy te sem szeretheted. Nem vagytok egyformák, és nem is ugyanúgy működtök.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! A harag rossz tanácsadó, de jó hajtóerő. Ezt akár jelmondatnak is választhatod a hétvégére. Amikor haragszol valakire vagy valamiért, az valójában segít erőt meríteni. A haragodat forgasd át energiává, és tedd meg, ami ahhoz kell, hogy többet ne bánthasson meg, akire most megharagudtál.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Tűzz ki magad elé jutalmat! Tűzz ki magad elé olyan jutalmat, amivel megünnepelheted, hogy elértél valamit. Tűzz ki magad elé olyan jutalmat, ami segít, hogy nagyobb lelkesedéssel dolgozz azért, amire vágysz. A jutalom legyen nagy, a cél pedig ne legyen elérhetetlen!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Irány a buli szombaton! Na jó, nem kötelező, de ma valóban elmehetnél otthonról a pároddal. Ma legalább egy karácsonyi vásárt be ütemezhetnétek a napotokba, és elmehetnétek forralt borozni is. A karácsonyi hangulatot kis szórakozással, bulival teremtheted meg.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A lelkiismeretességed átok is lehet. Úgy értem, ma túl sok időt töltesz valamivel, amit mindenki más összecsapott volna. Ma túl sok időt töltesz, hogy összeszedj, megcsinálj és tökéletesíts valamit. Pedig valójában össze is csaphatnád úgy, ahogy az még épp megfelelő.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A karácsonyi időbeosztás megszervezését, átírását, újragondolását nem lehet elég sokszor megtenni. Legalábbis ma így érzed. Ma szívesen gondolod újra meg újra a karácsonyt, és talán arról is szívesen álmodozol, milyen jó lenne elmenni a tengerpartra, pálmafák közé karácsonyozni.

Még több horoszkóp

Hójelentés

Síterep Hegy Utolsó havazás
Eplény 75 cm 2018-11-14
Budapest, Normafa 5 cm 2018-03-18
Nagy-Hideg-hegy 3 cm 2018-11-27
Bánkút 2 cm 2018-11-27
Szilvásvárad 0 cm 2018-03-18
Kékestető 2 cm 2018-12-12
Mátraszentistván 20 cm 2018-12-11
Dobogókő 8 cm 2018-12-12
Visegrád 0 cm 2018-03-18
Sátoraljaújhely 0 cm 2018-11-27

Friss hó

Az összes síterep Európában »Síterepek Európában »

Webkamera

orvosmeteo

Kettősfronthatás

Egy mediterrán ciklon okoz változékony és néhol csapadékos időjárást. Ez a változás sokaknak megviseli a szervezetét. Bár jelentős hőmérséklet különbséget nem okoz, a szél megélénkülhet. Sokfelé várható havazás. Jó hír azoknak, akik mér várták a havat. A borult idő a hangulatunkat is meghatározhatja.
A légnyomás nem változik.

rekordok anno

December 15.

-26,2

Debrecen

1902

19

Kisbér

1989