október 24.szerda

Kezdetben erősen felhős vagy borult lesz az ég, de napközben északkelet felől felszakadozik, csökken a felhőzet. Átmenetileg több helyen számíthatunk esőre, záporra, legkésőbb délnyugaton szűnik meg a csapadék, és csökken a felhőzet. Az északnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik, délutántól mérséklődik a légmozgás, de még akkor is számíthatunk egy-egy viharos széllökésre. A legmagasabb nappali hőmérséklet délelőtt áll majd be, és többnyire 9 és 15 fok között várható. Délutántól lehűlés kezdődik, késő este 6 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés

13
15
15
15
17
15
12
12
11
14
13
12
13
12
13
11
14
13

07:14

17:40

2,1

várható max. uv:gyenge

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Mindig van hova tovább lépni. Amikor úgy érzed már mindent kipróbáltál, a legtöbb esetben valójában épp csak néhány módszerrel próbálkoztál. Lehet, ma még nem találtad meg az utat, amelyet keresel, de ez nem ok arra, hogy feladd! Ma legyél kitartó, és ne fogadd el a látszólagos kudarcot! Próbálkozz addig, amíg sikerrel nem jársz.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Vigyázat, valaki most nem a valódi arcát mutatja neked. Valaki el akarja hitetni veled, hogy jó fej, és téged támogat, de nem ez a teljes igazság. Valamiféle hátsószándék, titkolódzás és rosszindulat van körülötted. Ez ellen pedig csakis úgy veheted fel a harcot, ha elhatárolódsz tőle, és tudatosan mások megsegítésére koncentrálsz.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Furcsán érzed magad szerdán. Mintha valaki folyton figyelne, mintha minden cselekedetedet felülvizsgálná. Talán a munkahelyeden most sokkal nagyobb figyelem övezi a tevékenységedet. Ne felejtsd el, ha nincs rejtegetni valód, a kíváncsi tekintetektől sem kell tartanod. Ráadásul lehet, a kíváncsiskodók csak tanulni akarnak tőled.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Nem úgy alakul a szerda, ahogy tervezted, mert valaki megzavar a nagyszerű terveid megvalósításában. Most nem szabad megorrolnod arra, aki keresztülhúzza a számításodat. Talán úgy látod, miatta nem sikerült valami, de valójában épp ellenkezőleg történt. Ő védett meg egy nagy hiba elkövetésétől.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Hatékony vagy abban, hogy a kezedbe vedd a dolgokat, és az irányításod alá vond azokat. Hatékony vagy abban is, hogy úgy alakítsd a valóságot, ahogy szeretnéd. De vajon tényleg az a legjobb, ahogy szeretnéd? Vajon tényleg mindenki azzal jár a legjobban, ha a te elképzeléseid szerint alakulnak a helyzetek?

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Ma ritmusra dolgozol a legjobban. Érdemes ma mindenféle munkavégzéshez megkeresned az éppen hangulatodhoz legjobban illő zenét, mert a zene ma szó szerint felemel, és végigrepít téged a nehéz feladatokon és a legnehezebb helyzeteken is. Ha pedig kedved tartja, nyugodtan énekelj, az éneklés ma gyógyító erejű a számodra!

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Abban vagy a leghatékonyabb, amiben szabadon alkothatsz és dolgozhatsz, és amiben nem szorítanak sem a határidők, sem az elvárások. Szükséged van a szabadságra, hogy valóban jó teljesítményt nyújts. Ezért ne lepődj meg, ha a határidős munkákban rosszul teljesítesz, a nem határidősekben pedig valósággal szárnyalsz.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Valaki azzal vádol, hogy lemásoltad egy ötletét, de legalábbis gyanúsan ugyanazt csinálod, mint ő. Pedig te nem másolsz. Valószínűleg csak arról van szó, ő nem tudja pontosan, mit csinálsz és az is lehet, nincs tisztában egészen a képességeiddel és a tanulmányaiddal sem.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Rejtett erőforrásokra bukkansz szerdán. Ezek az erőforrások lehetnek pénzügyiek, anyagiak, lehetnek lehetőségek, és az is lehet, a belső erőd egy tejesen új forrására bukkansz. Bármilyen erőforrást is találsz a rövid munkahét első napján, érdemes megnyitnod, megcsapolnod és használnod ezt az új erőforrást.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nem is tudtad, mekkora mestere vagy a mellébeszélésnek. Pedig ma képes vagy úgy meggyőzni valakit, hogy semmiféle konkrétumot nem mondasz. Ma képes vagy minden helyzetből kidumálni magadat, és képes vagy arra is, hogy mindenki fejét telebeszéld a téged foglalkoztató témával.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az tart téged egyensúlyban, hogy mindig tudod, mennyi időt kell szánnod a különböző témákra. Család, szerelem, gyerekek, munka, házimunka… mindenben megtalálod a megfelelő egyensúlyt. Szerdán az a legfontosabb, hogy mindenre szánj elég időt, arra is, amire reggel még azt gondoltad, nem fontos, vagy egyenesen felesleges.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! A legügyesebb abban vagy szerdán, hogy megvalósítsd a lehetetlent. Ezzel a képességeddel ma könnyedén kivívhatod a főnököd elismerését, és könnyedén szerezhetsz jó pontokat. Legalábbis akkor, ha a kolléganőid elég őszinték, hogy bevallják, milyen nagy részed van a csapat mai eredményeiben.

Még több horoszkóp

Hójelentés

Síterep Hegy Utolsó havazás
Eplény 0 cm 2018-03-21
Budapest, Normafa 0 cm 2018-03-18
Nagy-Hideg-hegy 0 cm 2018-03-18
Bánkút 0 cm 2018-03-19
Szilvásvárad 0 cm 2018-03-18
Kékestető 0 cm 2018-03-18
Mátraszentistván 0 cm 2018-04-01
Dobogókő 0 cm 2018-03-18
Visegrád 0 cm 2018-03-18
Sátoraljaújhely 0 cm 2018-03-20

Friss hó

Az összes síterep Európában »Síterepek Európában »

Webkamera

orvosmeteo

Hidegfront

Intenzív hidegfront okoz változást az időjárásunkban és a hangulatunkban is. Nyomottság, koncentrációs nehézségek, reakcióidő növekedés várható. Közel tíz fokos lehűlés várható, ami megviseli az érrendszert és az ízületeket egyaránt. A szél országszerte viharossá fokozódik, ami fejfájást válthat kis az arra érzékenyeknél.
A légnyomás csökken.

rekordok anno

Október 24.

-8,4

Paks

1990

26,3

Ásotthalom

1923