Nagy területen tartós, sűrű ködre figyelmeztetnek

2021. november. 10 10:12

Köd indítja a napot a következő időszakban, mely több helyen tartósabban is megmaradhat. Elsőfokú figyelmeztetés érvényes.

A hajnalban képződött köd a délutáni órákra lassan, fokozatosan feloszlik vagy megemelkedik és rétegfelhőzetté alakul, ezzel együtt lassanként mindenütt javulnak a látási viszonyok is.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki tartós, sűrű köd miatt Budapestre és Pest megyére, továbbá Baranya, Tolna, Fejér, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékre, a szerdai napra vonatkozóan.

Az aktuális, legfrissebb információkat megtalálhatják veszélyjelzés oldalunkon.

Holnap hajnalban ismét nagy területen lehet számítani tartós, sűrű köd kialakulására, elsősorban az északkeleti harmadban és a délnyugati megyékben. A látásviszonyok a maihoz hasonlóan alakulhatnak.

Elsőfokú figyelmeztetés érvényes tartós, sűrű köd miatt Budapesten és Pest megyében, továbbá Zala, Somogy, Baranya, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben csütörtökön.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás