A celebek milliókat adakoznak a Harvey jótékonysági alapba

2017. szeptember. 05 5:27

A Harvey hurrikán hatalmas pusztítást végzett az elmúlt másfél hétben Texas és Louisiana államokban. Az amerikai sztárok látva a rendkívüli helyzetet, adománygyűjtésbe kezdtek.

Harvey, a hurrikán nyomában a hírességek több millió dollárt ajánlottak fel segélyként. Felhasználva minden befolyásukat, kapcsolataikat, hogy a halálos vihar áldozatainak gyűjtsenek. Mindent elkövettek, hogy pozitívan befolyásolják a közvéleményt. Közülük néhányan más befolyásos ismerőseiket és pénzes barátaikat vették rá, hogy adakozzanak. Íme egy lista azokról a hírességekről és szervezetekről, amelyek óriási adományokat ígértek Harvey áldozatainak.

A sportolók saját csapattársaikat, és más csapatokat biztattak jótékonykodásra:

J. J. Watts, a Houston Texans hátvédje rávette szurkolóit egy 1 millió dolláros gyűjtésre. A szurkolók nem bírtak 3 millióig megállni. Jelenleg 4 millió dollárt tűztek ki újabb célul. Az adományba 1 millió dollárt Amy Adams Strunk, a Tennessee Titans tulajdonosa adta. Egy franchise cég további 1 millió dollárt ígért amellett, amit Watt gyűjtött.

Mike Trout, a Los Angeles Angyalok centere 27.000 dollárt szándékozik adományozni (a 27. a mezére utal), és más játékosokat is erre bátorít.

Jay Bruce, Cleveland Indians játékosa texasi származású, és ígéretet tett arra, hogy a rászorulóknak 100 000 dollárt adományoz. Az adományokat a Cleveland Indians jótékonysági szervezetein keresztül egészen szeptember 10-ig küldhetik be.

Színészek, énekesek és más sztárok is emelték a tétet:

Sandra Bullock 1 millió dollárt adományozott az Amerikai Vöröskereszt segélyszervezet erőfeszítéseire. Kim Kardashian és testvérei 500,000 – 250,000 dollárt ígértek a Vöröskeresztnek és 250,000 dollárt az üdvhadseregnek.

Az ország énekese, Chris Young  100 000 dollárt ajánlott fel.

A komikus, Kevin Hart, 25 ezer dollárt ígért, és olyan hírességeket figyelmét hívta fel az adakozásra, mint Jay-Z, Beyonce, Justin Timberlake és a The Rock, hogy ők is emeljék a téteket.

Lady Gaga, a híres énekesnő is ígéretet tett egy nem részletezett összegre.

 

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Csűrötökön érkezik a következő ciklon. Addig frontmentes időre van kilátás.

A légnyomás csökken.