Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Az előző napok pörgése után szerdán érdemes kicsit lassítani. Valójában belső késztetést is érzel, hogy nyugodtabban gondold át a dolgaidat. Ma koncentráltan és fegyelmezetten haladhatsz a munkádban. Ha pedig még a szabadságodat töltöd, egyszerűen csak lazítsd és lustálkodj egész nap.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Remekül érzed magadat szerdán akkor is, ha dolgozol, és akkor is, ha a szabadságodat töltöd éppen. Ma valahogy minden a helyére kerül a fejedben és a szívedben is. Pontosan tudod, mit akarsz, magabiztos és határozott vagy. Egyre tisztábban látod a céljaidat is. Érdemes is ma kicsit tervezgetni, a fejedben összerakni a legfontosabb részleteket.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Talán már meg sem lepődsz, mennyi munka vár rád szerdán. Ha szabadságon vagy, dúskálhatsz most a programlehetőségek között. Szinte csak kapkodod a fejedet, hogy mibe fogj. Vegyél inkább egy-két mély lélegzetet, aztán lassan és higgadtan gondold át, mi is lenne mára lehető legjobb választás.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Szerdán talán a legfontosabb tanács, hogy pontosan és érhetően fejezd ki magadat. Könnyen félreérthetik a szándékaidat, a mondandódat ugyanis a többiek, aztán meg nem győzöl magyarázkodni. S mivel gyűlölöd a magyarázatokat, jobb megelőzni a problémákat. Ha így teszel, igazán nagyszerűen alakul a napod.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! A szerda higgadtságot hoz neked. Rád is fér, hogy kicsit tudatosabban gondold át a jövőbeni terveidet. Ma könnyedén átlátod a dolgokat, az apróbb részletek fölött sem siklik el a figyelmed. Bármit is kell ma tervezni. számolni, kalkulálni, kitalálni, nagyszerűen haladsz benne.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Csodás napra ébredtél, ugyanis Vénusz, a kis szerencse bolygója, a jegyedbe lépett. Tudod, mit jelent ez? Igen, szerencsés lehetőségeket. Egyre pozitívabban tekintesz magadra, és a lehetőségeidre is. Van is miért bizakodnod. És ez még csak a kezdet...

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Szerdán magabiztosabbnak érzed magadat, mint az elmúlt időszakban bármikor. Végre sokkal józanabb és higgadtabb lehetsz, bármiben is kell döntened. Szinte kivirul a lelked, és még a fókuszálás sem esik a nehezedre. Ha mára koncentrációt igénylő feladatba fogsz, meglepően könnyen haladsz és jutsz a végére.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Az elmúlt napok magányát követően érdemes lenne ismét emberek közé menned. Ha dolgozol azért, ha meg a szabadságodat töltöd, azért. Könnyen észreveheted ma ugyanis, milyen sokan kedvelnek téged, és milyen sok ember vesz körül, aki elismeri és értékeli a teljesítményedet. Kellenek a dicséretek a lelkednek. Zsebeld is be valamennyit.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Érdemes lenne szerdán a karrieredre koncentrálnod. Mi mindenre vágysz? Mit szeretnél megvalósítani, elérni az elkövetkező időszakban? Miben változtatnál? Ezeken a kérdéseken ma érdemes alaposan elgondolkodnod, aztán ha döntésre jutottál, tedd is meg az első fontos lépést. Például írhatnál önéletrajzot.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Szerdán biztonságban érzed magadat, főleg, ha dolgozol. Talán már hiányzott a munka a hosszú hétvége után. Ma nagyon szisztematikusan haladsz a feladatokkal. Megvan a kitartásod, a türelmed még a bonyolultabb munkákhoz is. Ha pedig a szabadságodat töltöd, ma tényleg engedd meg magadnak a lazítást, a valódi kényeztetést, és egy kis luxust.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ha sokat költöttél a hosszú hétvégén, akkor könnyen fájhat a fejed szerdán - szó szerint és átvitt értelemben is. Váratlan kiadások jöhetnek a héten, ami csöppet sem esik jól a lelkednek. A kötelességek sosem jönnek jól, de még te sem bújhatsz ki alóluk. Gondold át, mi az, amit mindenképpen ki kell fizetned, a többit meg próbáld átütemezni szeptemberre.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Szerdán elöntenek az érzelmek, és talán most minden barátodat felhívnád, hogy elmondd nekik, mennyire hálás vagy értük, a szeretetükért, a támogatásukért. A legjobb az lenne, ha személyesen mondanád el nekik. Miért is ne tölthetnétek együtt az estét? Szervezd össze a csapatot, aztán jöhetnek a szívmelengető vallomások.

Még több horoszkóp