Csütörtökön zivatarra, pénteken sűrű ködre figyelmeztetnek

2019. október. 10 6:59

Ma délután északnyugaton még kialakulhat egy-egy zivatar. Holnap hajnalban tartós, sűrű köd kialakulása valószínű délnyugaton.

Csütörtök délután északnyugaton egy-egy gyenge zivatar kialakulása nem zárható ki. Este a szélcsendesebb délnyugati tájakon köd képződhet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki Győr-Moson-Sopron megyére zivatarok veszélye miatt a csütörtöki napra vonatkozóan.

Péntek éjszaka a délnyugati, nyugati megyékben tartós, sűrű köd képződik, mely a reggeli, délelőtti órákban oszlik fel. Az Országos Meteorológiai Szolgálat Vas, Zala, Somogy, Tolna és Baranya megyékben tartós, sűrű köd kialakulására figyelmeztet.

Az aktuális, legfrissebb információkat megtalálhatják veszélyjelzés oldalunkon.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás

Fronthatás

Nincsfronthatás

Kellemes, frontmentes, kora őszi időben van részünk. Napközben még meleg idő várható, hajnalban azonban már tapasztalhatjuk, hogy itt az ősz második fele. A hűvös hajnalok miatt öltözködjenek rétegesen. A Kisalföldön és a nyugati határszélen tartósan megmaradhat a köd, ami nehezíti a közlekedést. Az ország más tájain a sok napsütés miatt jobb lesz a komfortérzet. Aki teheti, töltsön sok időt a szabadban. Ilyenkor még feltölthetjük a télre D-vitamin készleteinket.

A légnyomás csökken.