Zivataros idő lesz a Művészetek völgyében

2017. július. 20 5:55

Július 21 és 30. között kerül megrendezésre a Művészetek völgye rendezvénysorozat. A tíz napos időszak nem csak kulturális, de időjárási eseményekben is gazdag lesz.

péntek, július 21.

A délutáni órákban erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható. Zápor, zivatar is kialakulhat. Az északnyugati, szél a déli óráktól megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 fok körül várható.

 

szombat, július 22.

A többórás napsütés mellett délután gomolyfelhő-képződés várható. Záporra, zivatarra több alkalommal is számítani kell. A déli szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 fok körül várható.

 

vasárnap, július 23.

A sok napsütés mellett délután megnövekszik a gomolyfelhőzet és akkor rövid ideig tartó zápor, zivatar valószínű. Az északnyugati szél megélénkül, de zivatar idején viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17, délután 31 fok körül valószínű.

 

hétfő, július 24.

Gyakran erősen megnövekszik a felhőzet és több alkalommal kell záporra, zivatarra számítani. A szél csak zivatar idején erősödhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 fok körül valószínű.

 

kedd, július 25.

Gyakran erősen megnövekszik a felhőzet és több alkalommal kell záporra, zivatarra számítani. Az északnyugati szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 fok körül valószínű.

 

szerda, július 26.

Fokozatosan csökken a felhőzet és több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 fok körül valószínű.

Részletes előrejelzés, aktuális időjárás