október 19.csütörtök

Az ország nagy részén derült, száraz idő várható, csak északnyugaton marad meg helyenként tartósan a köd, illetve az alacsonyszintű rétegfelhőzet. Általában mérsékelt marad a légmozgás, csak délen élénkül meg a délnyugati szél. A hőmérséklet késő este 8 és 16 fok között alakul.

Országos előrejelzés

17
18
21
23
21
24
21
19
20
24
23
23
14
15
15
15
14
14

07:07

17:49

2,3

várható max. uv:gyenge

Napi horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A fokozatosság a legfontosabb pénteken. Az, hogy felismerd: Nem kell egyszerre mindent elintézned. Az események és az eredményeid is egymásra épülnek. Ha elértél valamit, akkor léphetsz a következő szintre. Nem kell azonnal, egy nap alatt megvalósítani a terveidet és a vágyaidat. Ma hozd egyensúlyba azzal az életedet, hogy egyszerre csak egy lépést teszel meg a száz helyett.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Érzéked van ahhoz, hogy felfigyelj az árnyalatnyi különbségekre pénteken, és észrevedd a legkisebb eltérést is. Mára érdemes előrehoznod az összes olyan munkádat, amelyben a precizitás a fontos. De ha mások munkáját akarod ellenőrizni, akkor érdemes megválogatnod a szavaidat és kedvesebbre cserélned a mondanivalódat. A túlzott szőrszálhasogatásoddal ma könnyedén megbánthatsz másokat, ez pedig olyasmi, amit jobb lenne elkerülnöd.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Észrevetted már, hogy az, ha gondolkozol csak megnehezíti a munkádat? Nem úgy értem hogy ne gondolkozz egyáltalán, hanem úgy, hogy ha ma nem viszel plusz gondolatokat és új ötleteket a munkádba, akkor sokkal előbb végzel. Az, ha rutinból dolgozol segít lerövidíteni a feladatokhoz szükséges időt. Ami azt illeti, a rutin most attól is megvéd, hogy butaságot csinálj.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Ne félj attól, hogy újrakezd a dolgokat pénteken. Könnyen lehet, hogy ma nem elsőre sikerül mindaz, amit csinálsz. Könnyen lehet, hogy ma második, vagy harmadik nekifutásra sikerül megtenned azt, amit szeretnél. Ennek az lehet az oka, hogy ma szükséged van néhány próbakörre. Ma szükséged van arra, hogy kísérletezhess, hogy próbálkozhass, és hogy megnézhesd, hogy mi hogyan lesz jó, vagy mi hogyan fog működni.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Úgy érzed, mintha valaki egy korbáccsal állna a fejed fölött, és folyton hajtana téged. Természetesen nincsenek hajcsárok mögötted, most mégis sokkal többet tudsz teljesíteni péneteken mint az egész héten eddig. Érdemes ma elővenned azokat a feladatokat is, amelyeket hetek óta halogatsz, és amelyekről eddig azt gondoltad, hogy majd a jövő héten is ráérnek.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Néha egyszerűen csak arra van szükséged, hogy kikapcsolódj. Néha egyszerűen csak arra van szükséged, hogy kilépj a megszokott mókuskerékből, hátradőlj és élvezd az életet. Ha lehetőséged van, tedd meg ezt ma, és a délutánt szánd önmagadra. Ha pedig ezt most valami megakadályozza, egyszerűen csak szervezz a jövőhétre egy kényeztető, feltöltő délutánt magadnak.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Sokkal jobban ki kellene használnod a modern technika adta előnyöket. A technika olyan sok mindenben tudna neked segíteni, és olyan sok mindenben támogatna. Ma érdemes leülnöd valakivel, aki ért a telefonos alkalmazásokhoz, és átbeszélhetnétek, hogy mit és miért érdemes letöltened, mit és miért érdemes használnod. El sem hiszed, milyen sokat segít az életedben az, ha néhány új alkalmazást elkezdesz használni.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Nem mindig érted a barátnőidet, és nem mindig vagy benne biztos, hogy ők pontosan tudják, hogy mire van szükségük. Néha úgy érzed magadat, mintha te lennél mindannyiuk anyukája, és igazán szívesen anyásodsz felettük. Ma gondoskodj bátran a barátnőidről, és add meg nekik mindazt, amit csak tudsz. Ne felejtsd el: A barátságotok már neked is sokat segített, de most nekik van szükségük segítségre, nekik van szükségük rád.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Úgy tűnik, hogy a tested, a testi érzeteid, a tested állapota a szokottnál is fontosabb lett a számodra pénteken. Most érdemes odafigyelned a tested jelzéseire mert azok pontosan mutatják, hogy mire van szüksége a testednek. Könnyen lehet, hogy több vitaminra, egészségesebb ételekre, vagy egy kicsivel jobban megválasztott mozgásra van szüksége a testednek. Pénteken figyelj jobban a testedre!

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Az új élmények felfedezése, és az újdonságok kipróbálása a legfontosabb teendőd pénteken. Most érdemes tudatosítanod magadban, hogy milyen nagy szükséged van az új élményekre. Ma érdemes tudatosítanod magadban, hogy már mennyire unod a régi dolgokat. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy ideje elindulnod, és új kalandokat felfedezned. Ebben rengetegen támogatnak pénteken, olyanok is, akikről nem is gondolnád.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Pontosan tudod, hogy mit kell mondanod minden helyzetben, ezért igazán meglepődsz azon, hogy ma eláll a szavad. Ha nem találod a szavakat, akkor megteheted azt, hogy hallgatsz. Vagy kérdezel. Ha nem tudod, hogy mit kérdezz, van egy tuti kérdés, amely minden helyzetben működik ma: „Mit jelent ez neked?” Ezzel a kérdéssel lehetőséged van arra, hogy időt nyerj egy darabig.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Talán nem veszed észre, hogy mi áll a támadások hátterében. Lehet, hogy úgy érzékeled, hogy valaki támad téged. Lehet, hogy úgy érzékeled, valaki folyamatosan zrikál és piszkál téged. Könnyen lehet, hogy ő csak a figyelmedet szeretné felhívni magára, és az elismerésedre vágyik. Tudod, valahogy úgy, mint amikor az óvodában a kisfiúk húzgálják a kislányok haját.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Fronthatás továbbra sincs és egészen hétfőig nem kell időjárás változásra számítani. Jelenleg az átlagosnál enyhébb az idő. A sok napsütés kedvez a D-vitamin kiválasztásnak, ami erősíti az immunrendszerünket és a csontjainkat. Ma már azonban lesznek tartósan ködös tájak, ahol nem, vagy csak később süt ki a nap. Érdemes kihasználni a jó időt kikapcsolódásra, feltöltődésre, ha az ideje engedi. Jövő héten ugyanis már kevésbé lesz kellemes az idő. A komfortérzetünket nem csökkenti a felhőzet.
A légnyomás nem változik

rekordok anno

Október 19.

-7

Sopron

1908

26,8

Körösszakál

2012