április 19.péntek

Túlnyomóan derült idő várható, csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti szél főként a Dunától keletre többfelé megerősödik. A hőmérséklet késő este 9 és 14 fok között valószínű.

Országos előrejelzés

22
21
21
21
20
22
23
23
21
21
21
21
13
11
15
12
12
12

03:47

17:39

4,9

várható max. uv:mérsékelt

horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Könnyen megtudhatod, ki az, aki valóban melletted áll. Ő az, aki szívesen szán időt, hogy veled legyen, meghallgat, és nem kell folyton rohannia. Ma azokra szánj időt, akik neked is nagyon szívesen adnak az idejükből. Ha így teszel, azt érzed majd, hogy ez a beszélgetés teljesen feltöltött téged.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Rosszul osztod be az idődet pénteken. Ma lehet, jobban kellene figyelned, hogy mindenki nagyjából egyformán kapjon belőled. Van valaki, akinek nagy szüksége lenne rád, de talán épp ő rá nem jut időd. Érdemes pénteken figyelned arra, hogy senki se rabolja el túl sok idődet és energiádat.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Pénteken nem érted a fiatalabb generációt, és emiatt érzed, hogy öregszel. Attól félsz, az idő elszalad feletted. Az ilyen a félelemtől úgy szabadulhatsz meg könnyedén, ha tudatosan veszed fel a tempót a fiatalokkal. Egyszerűen csak vedd át azokat a szavakat, viselkedést, ami szimpatikus a fiatalokban.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Vigyázat, a megérzéseid könnyen becsaphatnak pénteken. Most a zsigeri érzéseid nem működnek olyan pontosan, mint megszoktad. Sőt! Könnyen lehet, éppen az ellenkezőjét érzed, ami történik. Ma a megérzéseid helyett hagyatkozz a logikádra és a tapasztalatodra.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nagyon igyekszel, hogy valakinek örömet szerezz pénteken. Azt azonban tudnod kell, csak annak szerezhetsz örömet, aki maga is alkalmas az örömre, és készen áll, hogy örömet szerezzenek neki. Ez talán nem az az ismerősöd, akit szeretnél felvidítani, valaki más viszont örülne, ha megnevettetnéd.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Van néhány téma, amit ma érdemes elkerülnöd a szeretteiddel. Valójában pontosan tudod, kinek mi a tabutémája, és ki mire ugrik. Pontosan tudod, milyen szavakat kell mellőznöd, és azt is tudod, ki az, akivel viszont bármit át tudsz beszélni. Ma figyelj nagyon a szavaidra!

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Úgy érzed, elfelejtettél valamit. Nyugodj meg, semmi olyasmi nem ment ki a fejedből, amit ne lehetne pótolni. Ahelyett, hogy folyton arra figyelsz, mit rontottál el, pénteken próbálj arra koncentrálni, mit csinálsz jól. Ha tudatosan keresed a sikeres és jó dolgokat, sokat segít majd a napodban!

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Ne ítélkezz másokon, és ne döntsd el ránézésre, kiről mit gondolsz. Az emberek gyakran nem olyanok kívül, mint belül. De ez csak akkor derülhet ki, ha nem határozod el már a találkozáskor, hogy mit gondolsz. Ma hagyd, hogy mindenki önmaga legyen, és a viselkedésük alapján ítéld meg az embereket!

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Az a szereped valaki életében, hogy kimondd, amit nem mer kimondani. Ma nyíltan mondd el a véleményedet, hogy betölthesd ezt a szerepet, Fontos, hogy csak a szeretet beszéljen belőled, és senkit se bánts meg. A segítő szándékod valódi gyógyulást hoz a másik ember életébe.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Talán el sem hiszed, amit mondani készülsz pénteken. Ma olyan szavak csúszhatnak ki a szádon, amelyeket nem is gondolsz komolyan, és amelyeket nem is kellett volna kimondanod. Meglepő szavakat használsz, meglepő gondolatokat mondasz, és igencsak meglepően viselkedsz sokak számára.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! Itt az ideje, hogy az elmúlt hetek feszültségét letedd a válladról. Nem kell tovább tartogatnod a negatív érzéseket, és főleg nem kell tovább abban bíznod, hogy majd valaki más megnyugtat téged. A péntek legnagyobb felismerése épp az lesz, hogy ha nyugalomról van szó, csakis saját magadra számíthatsz.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Nem úgy alakul a péntek, ahogy tervezted. Ez a nap jó alkalom, hogy gyakorold, milyen az, amikor valóban az élet áramlásával haladsz. Tele vagy életigenléssel, éltető energiával, hagyd, hogy ezek vezessenek. Amikor az éltető energiát követed, mindig jókor vagy a jó helyen.

Még több horoszkóp

Webkamera

orvosmeteo

Nincsfronthatás

Fronthatás nem okoz kellemetlen tüneteket. A sok napsütés segíti a D vitamin termelődését. Az időjárás kedvez a szabadidős programoknak. A légnyomás változása megviseli az érrendszert, vérnyomás problémák, rosszullétek is lehetnek. Az elkövetkező napokban a platán pollenje sokfelé magas koncentrációban lehet jelen. A nyír pollenkoncentrációja jellemzően közepes marad, bár helyenként elérheti a magas szintet is.
A légnyomás csökken.

rekordok anno

április 19.

-7,6

Békéscsaba

1955

29

Szentendre

2000