Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! A vitának semmi értelme hétfőn. Tudod, a vitában mindkét fél arra vágyik, hogy a másik meggondolja magát, elengedje az álláspontját, és valami teljesen mást tegyen, mint eddig. De ez az, ami hétfőn nem, vagy csak nagyon nehezen történhet meg. Ezért ne is menj bele a vitákba.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Ahogy a hétfőt töltöd, nagyban meghatározza az egész hetedet. Épp ezért nagyon fontos, hogy a lehető legjobban töltsd a mai napot. Nem arra gondolok, hogy oszd be az idődet, és minden percedet. Sőt! Az lenne a legjobb, ha most laza és nyugodt tempóban telne a nap, de mégis eredményesnek érezhetnéd magadat.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Nagyon könnyen átadod a hangulatodat másoknak. Ha mosolyogsz, mindenki mosolyog körülötted, ha szomorú vagy, talán még az eső is elered. Tegyél egy próbát hétfőn! Ma tudatosan válassz olyan hangulatokat, amilyeneket szeretnél átadni a környezetednek, és figyeld, milyen gyorsan sikerül megváltoztatnod a dolgokat.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Hétfőn könnyedén rálelhetsz mások hibáira. Olyan, mintha mindenkit górcső alatt vizsgálgatnál, és még a kákán is csomót keresnél. Persze ettől nem leszel különösebben szimpatikus a többiek előtt. Inkább legyél kicsit engedékenyebb, és vedd észre, a hibák tesznek bennünket önmagunkká.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Egyik pillanatról a másikra kerülsz karnyújtásnyi közelségbe a vágyadhoz, a tervedhez, az álmodhoz. Ebből a távolságból azonban ez az álom már nem is tűnik annyira jónak, és mintha már nem is tenne különösebben boldoggá a megvalósítása. Gondold ma végig, mitől lennél valóban boldog?

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Hétfőn az önismereteddel kellene kicsit foglalkoznod. Ma érdemes összeszedned az erősségeidet, felismerned a gyengeségeidet. Amikor reálisan látod önmagadat, olyan erős alapot ad, amely felbecsülhetetlen érték. Ezzel a tudásra alapozva ugyanis bármit elérhetsz és megtehetsz.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Nem mindig az a legjobb, ha arra reagálsz, ami történik. Néha az alapján kellene megválogatnod a reakcióidat, amit szeretnél, hogy történjen. Persze ez nem mindig könnyű. Mégis, ha ma sikerül az alapján cselekedned, amire vágysz, sokkal könnyebben érheted el a céljaidat, és előbb valósíthatod meg a terveidet.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Keresd azokat a lehetőségeket, amelyek eddig zárva álltak előtted. A hétvégén talán máris megnyíltak ezek is. Hétfőn beléphetsz azokon az ajtókon, amelyeket máskor zárva találtál, és könnyedén használhatod azokat az eszközöket, amelyek eddig mindig elérhetetlenek voltak a számodra.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Mit teszel azzal, aki látszólag akadályozza a céljaid elérését? Hogyan reagálsz, ha valaki keresztbe tesz neked? Hétfőn vésd észbe jól, mások akkor sem akadályozhatnak meg a vágyaid megvalósításában, ha nagyon szeretnének. Sőt! Sokszor tudtukon kívül épp azzal segítenek, hogy megpróbálnak elgáncsolni.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! A nyugalmadban rejlik az erőd. Talán pont azért akarnak néhányan kirobbantani a nyugalmadból, mert szeretnék, hogy az ideges kapkodás közben kövess el hibákat. Ez ellen egyetlen egy megoldás létezik: őrizd a nyugalmadat pontosan úgy, mintha a legkedvesebb kincsedet őriznéd.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A hangulatod sokkal erőteljesebben határozza meg a napodat, mint gondolnád. Épp ezért fontos, hogy már reggel a lehető legjobb hangulatba hozd magadat. Tegyél meg reggel mindent, hogy jó legyen a kedved, és ne kelljen egész nap szomorkás, nyűgös hangulattal küzdened!

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Talán azért nem találod, amit nagyon keresel, mert nagyon keresed. Talán annyira a keresésre koncentrálsz, és olyan kényelmessé tetted a keresés körülményeit, hogy már a megtalálás tűnik kényelmetlen. Talán az is kérdés a számodra, mit teszel majd, ha már nem kell semmit sem keresned.

Még több horoszkóp