Webkamera

Napi Horoszkóp

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak
Kos

Kedves Kos! Úgy érzed, csütörtökön folyton akadályokba botlasz, semmi sem úgy sikerül, mint szeretnéd. A sors abban tesztel téged, hogy mennyire vagy kitartó és türelmes, mennyire hiszel magadban és a céljaidban. Most a legtöbb, amit tehetsz, hogy megpróbálod elengedni a görcsös akarást.

Még több horoszkóp
Bika

Kedves Bika! Az csak a megfontoltság jele, ha megválogatod, hogy kinek mit és mennyit mondasz el bizonyos dolgokról. Igazad van abban, hogy lehet az is hazugság, amikor nem a teljes igazságot mondod el. Ma mégsem kell mindenkinek mindent őszintén kiadni magadról.

Még több horoszkóp
Ikrek

Kedves Ikrek! Központi kérdés nálad a pénz. Főleg akkor, ha nincs belőle most annyi, amennyire vágynál. Igazság szerint mindig van elég pénzed, ma csak azért érzed másként, mert jóval többet akarsz költeni a lehetőségeidnél. A bolygók óva intenek, hogy épp most feszegesd a határaidat.

Még több horoszkóp
Rák

Kedves Rák! Párod jóval feszültebb lehet, mint máskor. Te pedig ma is sokkal érzékenyebben reagálsz rá, mint általában. Ebből pedig könnyen sértődés, veszekedés robbanhat ki. Próbálj türelmesen és elfogadással közelíteni a párod felé. Hálás lesz neked, mert megérted a problémáját. S így a béke is megmarad köztetek.

Még több horoszkóp
Oroszlán

Kedves Oroszlán! Sok feladat vár csütörtökön, amitől egyre ingerlékenyebbnek érzed magad. Most nem viseled jól, hogy szorítanak a határidők. Pánik és stressz helyett lélegezz jó mélyeket. Ha így teszel, a jó kedved is megmarad, és a munkáddal is előbb végzel, mintha görcsösen próbálnál eleget tenni a kéréseknek.

Még több horoszkóp
Szűz

Kedves Szűz! Könnyen lehet, csütörtökön többen is lesznek körülötted, akik gyerekesen viselkednek. És igen, megtörténhet, hogy neked kell pesztrálnod őket. Bármilyen frusztrálónak is érzed a helyzetet, próbáld minél türelmesen kezelni. Bosszankodás, mérgelődés helyett inkább nevess a botlásaikon.

Még több horoszkóp
Mérleg

Kedves Mérleg! Többen is bántó megjegyzéseket tehetnek rád csütörtökön. Semmi esetre se sértődj meg, inkább engedd el a füled mellett, mintha nem is neked szólt volna. A lelki nyugalmad érdekében gondolj arra, hogy feszültebbek most az átlagnál, és egyébként is az egész csak róluk szól, s nem rólad.

Még több horoszkóp
Skorpió

Kedves Skorpió! Nem lesz könnyű megértetni magadat csütörtökön a környezeteddel. Úgy érezheted, mintha más nyelvet beszélnétek, mert egyszerűen nem értenek meg téged a többiek. Igazság szerint tényleg eltérően gondolkodtok. Hagyd az egészet, s várj vele néhány napig. Onnantól érezhetően közelednek majd az álláspontok.

Még több horoszkóp
Nyilas

Kedves Nyilas! Ha valaki nem akar érett felnőttként gondolkodni, nem tudod meggyőzni az ellenkezőjéről. Ne is próbáld, mert csak magadat bosszantanád fel az értetlenségén. A csütörtök nem a legalkalmasabb nap a felnőtt és értelmes kommunikációra. Lesz még rá alkalom, csak várd ki türelmesen.

Még több horoszkóp
Bak

Kedves Bak! Nem lesz könnyű közös hangra találni a munkahelyeden. S ha most közös projekten dolgozol valakivel, készülj fel, hogy nagyon nehezen juttok egymással dűlőre. Kettőtök közül te vagy az érettebb, a higgadtabb típus, szóval, legyél nagyon okos, és használd ezt az ösztönös képességedet.

Még több horoszkóp
Vízöntő

Kedves Vízöntő! A csütörtök legnagyobb kihívása, hogy csendben maradj. Ha tehetnéd, egész nap fecsegnél, pedig ma a csendet, a visszavonultságot kéne választanod. A pluszenergiát inkább mozgással vezesd le magadból. Beszélgetni ráérsz majd a hétvégén a barátokkal és a pároddal.

Még több horoszkóp
Halak

Kedves Halak! Legyél tudatos csütörtökön. Mielőtt bárkinek bármit is mondanál, gondold végig, vajon mennyire ismered a másikat, mennyire megbízható típus? Csak olyan emberekkel beszélgess a munkádról, a magánéletedről, aki biztosan megőrzi a legféltettebb titkaidat. A legjobb az lenne, ha ma a lehető legkevesebbet társalognál a többiekkel.

Még több horoszkóp